Adriatik ja harmaavesisäiliön vikailmoitus

MÄKINEN JARI 10.06.2014 07:54

Hei, Mistähän lähtisi vikaa etsimään tai paremmin että miten,, Adriatik Vision i 677 sp asunto-osan näyttötaulussa vilkkuu varoitusvmerkki ja herjaa harmaavesisiäiliön olevan kokoajan täynnä. "Vika " ilmeentyi yllättäen ja pyytämättä, ilman että säiliötä olisi täyetty piripintaan tai ylitse. Onko jossakin sopivasti käsillä joku säiliön rele tai tunistin, johon pääsee auton sisäpuolelta käsiksi sopivasti voimistelemalla esim. takatallin tai keittiön alakaapin kautta ? Toinen asia liittyy edelliseen ehkä,, Irrottelin harmaavesisäiliön poistoputken auton ulkopuolella ja testasin jokseenkin kankean oloisen venttiilimekanismin. Poistoputken mekaaninen sulkija näyttäisi kumminkin toimivan,.. eli harmaanveden pitäisi päästä ulos ihan normaalia reittiä...

JariM

PÄIVINEN UNTO 10.06.2014 10:14

Monen pinnankorkeuden mittarin toiminta on sellainen että se maatoittaa miinukksen kautta.Katsele missä on kyseinen johto tai yritä erillis johdolla ennen kuin purat koko järjestelmää .Terv.UP.

TERVO JARI 10.06.2014 11:17

Pese anturi, likainen anturi todennäköisin syy . .

Käyttäjän lisäys viestiin 10.6.2014 klo 11:20:06 .

Kyseistä vermettä enempiä tuntematta etsisin anturia säiliön päältä.

ASIKAINEN MATTI 10.06.2014 12:26

Myös harmaavesisäiliön anturissa on ryhmä erimittaisia tankoja, joiden välillä on sähköinen yhteys säiliössä olevan veden kautta ja ilmaistaan mittarissa viitenä pinnankorkeusarvona. Anturin liitännät sijaitsevat säiliön yläpinnassa ja sen puhdistaminen tapahtuu säiliön pohjassa olevan huoltoluukun kautta. Näin olen antanut itseni ymmärtää.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.