Ulkoluukku vanhaan Dethleffsiin??

MARTTINEN ANNE 11.05.2014 18:14

Minulla on -96 Dethleffs 542, haluaisin takapöytäryhmän tilalle kiinteän vuoteen ja sen alle tavaratilan ja siihen ulkoluukun. Luukunhan saa vapaa-aika comista , mutta nyt askarruttaa se , onko siellä seinän sisällä jotain tukirakenteita ja jos on niin missä kohtaa .Ärsyttää tuoda kaikki johdot sun muut sisälle.

TERVO JARI 11.05.2014 18:38

Onhan siellä tukirakenteita . . .

Jos mahdollista ? Kysy merkkihuollosta apuja tuohon luukun asennukseen, yleensä jonninmoista apua saat sillä kyseessä on Detsku jolla huolta ja tuki toimii.

Tuolta juutuupista löytyy monenlaista viteoo joista voi löytää rakenteen saloja :

http://www.youtube.com/watch?v=4G7zBTYOA8s

TOIVONEN MARTTI 11.05.2014 18:54

Kyllä tuollainen tavallinen koolinkitutka todennäköisesti pystyy erottamaan rimoituksen sieltä seinän sisältä. Tuonikäisen kuvittelisi olevan ulkopuoli alumiinia, välissä styroksi ja sisäpuolella vaneri tms. Styroksilevyjen välissä 'koolinkina' puurimat.

Jos joutuu luukkua asentaessaan katkomaan rimoitusta kannattaisi yrittää tehdä luukun ympärille seinän sisään tukevasta rimasta erillinen kehys jonka liimaisi butyylimassalla sisä-ja ulkopuolen levyihin kiinni. Siihen sitten se ostettu luukunkehys hyvin kiinni niin seinä tuntuu tukevalta luukkua käytettäessä.

Noin minä tekisin mutta viisaammat viisaammin... mot

MARTTINEN ANNE 11.05.2014 20:30

Kiitos tiedoista, yritänpä kysyä huollosta ja pojilta onko niillä koolinkitutkaa, ihan koputtelemalla kuulosti , että kahtapuolta ikkunaa olis pystyrimat , täytyy tutkia :)

HAAPANEN TIMO 11.05.2014 21:24

Tuota minä itsekseni veikkasin, niin ne pruukasi niitä rimoja laittaa.

@timppa

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.