Vikaluettelot ja ratkaisut ongelmiin.

PALM PEKKA 11.05.2014 07:54

Oliskohan mitenkään mahdollista että ylläpitäjä laittaisi tähän osioon lisäotsikoita koskien autojen vikoja. Ensin auton merkki ja sitten aakkosjärjestykseen esim. Sarake A jonka alle voisi laittaa sillä kirjaimella alkavia vikoja ja lukea niihin ratkaisuja. Minusta olisi selvä ratkaisu etsiäkkin ratkaisuja kun omaan kulkimeen tulee vikoja Mitäpä olette muut mieltä ehdotuksestani. ITE

HYPPÄNEN KARI 11.05.2014 09:33

Hyvä idea. Auttaa varmasti monia. Ongelmiahan löytyy ja yleensä hyviä ratkaisujakin. Sitä voisi vielä kehitellä pidemmällekkin. Esim kuten mainitsit, autot merkeittäin, jääkaapit, lämmiittimet yms.. Ratkaisukohtaan kun ei ehkä koko runoa mahdu niin vaikka linkki käytyyn keskusteluun ja ongelmanratkaisuun. Tai jopa useampi. Huono ei varmaan olis vaikka sille oli oma asiakohtansa, kuten matkailuautot, tervikkeet, tavaratori,,,,.

Käyttäjän lisäys viestiin 11.5.2014 klo 09:36:56 Tarvikkeita kuten jääkaapit, lämmittimet yms löytyy myös matkailuvaunuista, joten se auttaa koko Karavaanarikuntaa. Auojen alustat sitten erikseen.

NYYSSÖNEN KAJ 11.05.2014 09:38

Akun kenkä irti 10 minuuttia jospa automaatti resetoituu muutoin varmaankin autokorjaamo

SUORTTI ANSSI 11.05.2014 11:46

Tuollaisen listan pitäminen vaatii aktiivisuutta ja tietotaitoa melkoisesti. Enpä usko että kaupallisesti pidetyssä foorumissa tuollaiseen on hirveätä halua ja mahdollisuutta

Vaikka tuo olisikin ihan hyvä juttu.

Mutta mielestäni vastaavat tiedot löytyy hyvin tuolta www.karavaanari.org sivustolta. Olen myös huomannut sen, että siellä keskustelut pysyvät asialinjalla ja niitä on mukava lueskella.

JANHONEN MATTI 11.05.2014 17:07

Ei taida nuo liiton yhteistyökumppanit (huom. ei jäsenten) Ducato ja Transit -alustaisia matkakulkimien myyjät pitää moisesta vikaluettelolistasta.

Ottaen huomioon alustamerkkien vähäisyyden se olisi melkoisella varmuudella yhtä kun Ducaton ja Transitin vikalista.

Mitä tuohon org´n hyvyyteen tulee niin muitakin näkemyksiä on esitetty.

LAUKKANEN MAURI 11.05.2014 17:47

Onhan niitä vikalistoja esim, http://www.fiatforum.fi/viewtopic.php?f=2&t=24589 ja sama juttu myös Foordin sekä Mersun alustoille.

Kun vikaa on itse kopissa niin se onkin vaikeampi asia esim,kytkentäkaavioita ei ole,mutta toisaalta niiden viat ovat yksinkertaisempia ja useammassa kopissa on se EBL merkkinen sähkökeskus johon löytyy kytkentäkaavioita.

HYPPÄNEN KARI 11.05.2014 18:35

Ehkä ymmärsin väärin tuon aloituksen, mutta itselle siitä tuli mieleen lähinnä ongelmien ratkaisu, eli kootut teokset missä mahdollinen vika piilee. Auton alustan korjaushan on useimmiten nykyään korjaamoiden hommia. Kuitenkin tällä sivustolla on monta propleemaa ratkaistu ilman kalliiden korjaamoiden apuakin.

PALM PEKKA 11.05.2014 18:55

Se juuri oli tarkoitukseni eli helpottaa vikojen etsintää ja korjausta. Täältä kuitenkin moneen vikaan saa opastusta ja korjausehdotuksia. Säästetään nuo korjaamoiden oppaat ammattilaisille. Ajatteklin vain helpotta etsintää. Esin Dugaton vilkkuvika. Löytyisi merkin Fiat alta V-osiosta. ITE

HYPPÄNEN KARI 11.05.2014 19:35

Ei hätää ymmärsin sitten oikein, kannatan. Tuolla haulla en ole päässyt ainä päämäärään.,

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.