Trumatik

HÄKLI HANNU 04.05.2014 21:22

Auton mukana ei mitään ohjeita. Nyt on palanut Trunman alla punainen valo. On kuitenkin toiminut normaalisti. Siis syttyy ja palaa aivan normaalisti ja lämmittää kuin myös puhaltaa niinkuin pitääkin. Eikö se kuitenkin ole tuo punainen valo joku varoitus? Ei hajua mikä on tämän Truman numero tai tyyppi. H.H PS. Saako noita aiempia kirjoituksia pois jollain tapaa, kun on noita kymysyksiä vähän joka toinen kirjoitus, luulevat törpöksi, vaan eiväthän juuri erehdykään.

TERVO JARI 04.05.2014 21:38

Ota yhteyttä:

http://www.karavaanarit.fi/sf-caravan-ry/liiton-toimisto/toimiston-henkilokunta/

Ja siellä Petriina Punkari-Mäkiaho, näyttäis että hänen hommiin kuulunee nuot poistot ym:t korjailut:

Johdon assistentti Petriina Punkari-Mäkiaho

50-vuotisjuhlavuoden koordinaattorin tehtävät järjestötoiminnan tiedotus tapahtumajärjestelyt internetsivut verkkopalvelut hallituksen päätösten valmistelu ja toteutus toiminnanjohtajan sihteerin tehtävät kansainvälinen kirjeenvaihto puh. (03) 615 3122

Lämmittimen numero/tyyppi kyllä löytyy sen kyljestä, on siellä jossain kohti tyyppikilpi.

Ei muutakuin ihmettelemään, mutta nuot laitehuollot on luvanvaraisia juttuja, joten käänny lähimmän huoltoliikkeen puoleen:

http://www.karavaanarit.fi/vaunut-ja-autot/huoltoliikkeet/

Hyvää tulevaa kessää . . .

KÄMÄ JUHA 04.05.2014 21:46

http://www.atstuonti.fi/...tuolta löytyy käyttöohjeita trumaticin eri malleihin

Käyttäjän lisäys viestiin 4.5.2014 klo 21:47:29 siis.... http://www.atstuonti.fi/

SUOMALAINEN RITVA 05.05.2014 08:46

Minkäs vuotinen auto niin siittä voi päätellä mikä lämppäri on kyseessä T.Rauno

TOIVONEN MARTTI 05.05.2014 08:59

Onhan noissa yleensä tyyppikilvet. Kaivaa vaan vehkeen esille ja kurkistelee niin oppii tuntemaan autoa vähän paremmin. Sieltä sen tyypinkin pitäisi selvitä.

Ja onko se todella punainen vai oranssi valo? Truman säätimessä pitäisi kai olla ainakin punainen ledi joka ilmaisee virheen. Kun se palaa ei vehje kyllä toimi. Sitten on alapuolella oranssi valo joka ilmaisee vedenlämmityksen toimintaa, se palaa kunnes oikea vedenlämpo on saavutettu.

Näin ainakin noissa vanhemmissa malleissa. mot

LEPOLA SAKARI 05.05.2014 09:12

Jos sinulla on automaattinen pullonvaihtaja niin se valo kertoo että toinen pullo on tyhjentynyt. Niin ainakin minun Trumatic tekee.

YLINEN MATTI 05.05.2014 20:30

Samoja asioita oranssi palaa kun vesi ie ole saavuttanut oikeata lämpötilaa ja PUNAINEN ainakin minulla joka per-----n yö noin kello 01.30-02.30 täällä suomessa kylmänä vuodenaikana etelässä toimii kuin junan vessa läpi talven ja täällä suomessakin lämpöisinä aikoina vaan taas vappu aikana vanha vika vaikka päivätkin oli suht kylmiä niin se vaan porotti ja piti niin veden kuin autonkin lämpösenä(aijemmin luulin että kaasu loppuu joka yö mutta kun sen pari kertaa käy öiseen pakkas aikaan vaihtamassa pulloa niin nyt joka ilta vaihdan täydemmän pullon iltaisin.SE TRUMA RIENAA MUA terv.masa

HYTÖNEN RAIMO 05.05.2014 22:20

Kysymyksessä lienee vanhempi 3000/5000/6000 -sarjan Trumatic, joiden alapuolella on tuo punainen merkkivalo, jonka pitäisi tarkoittaa lämmittimen sammumista (tai ainakin tarkoitti edellisessä autossani). Uudemmassa Kombi -sarjassa valoja on enemmän ja ne sijaitsevat kierrettävässä ohjaussäätimessä.

Käyttöohjeet löytyvät maahantuojan sivuilta (olisiko vielä Kehä Caravan tukku tai jotakin siihen suuntaan) itse tulostettuna ihan ilmaiseksi. Niistä selviää paremmin merkkivalojen tarkoitus.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.