Kysymyksiä TV/antennista?

HÄKLI HANNU 20.04.2014 12:47

Lopetti lähettämästä kuvallista informaatiota tuo telkkari. Ajoimme paikoillemme haettiin kanavat kaikki ok, eilen lopetti kuvan näyttämisen ilman mitää järkisyyttä, tulee ainoastaan teksti HEIKKO SIGNAALI TAI EI SIGNAALIA. Mitään ei tehty tai johtoja heiluteltu. Antenni on Triax vahvistava antenni jonne menee virta ja punainen merkkivalo palaa antennissa .Yleismittarilla mittailtiin mitä ymmärrettiin ja virta tuli kaikkialle.Ei hae yhtään kanavaa, käy kyllä kaikki lapi vaan yhtään ei löydy.Kannettiin kaverin autoon ja piuhat kiinni, haki oitis kaikki kanavat. Nyt istutaan huuli pyreenä ilman kuvaa Josko joku osaisi jotain vinkkiä antaa että vaikka uutisia nähtäs. Yleismittari ja jonkun verran työkaluja on, nyt puuttuu ainoastaan se tärkein elikkä tieto. Hyvää Pääsiäistä kaikille Kuus-Hukkalasta.ilman tuota telkkarin kuvaa. H.H

EEROLA TEEMU 20.04.2014 14:37

Ulkona oleva antenni ja sen liitokset ovat arkoja kosketushäiriöille. Olis helppoa, jos vikoja vois ja osais korjata näin etänä. Vikaa voi siis olla antennissa, eikös siinä Triaxissa ole elektroniikkaakin sisällä. Tai sitten vika on johdossa tai liittimissä tai.... Toivotaan että löydät.

KERÄNEN LAURI 20.04.2014 15:10

Onko 12v kytkin päällä.

HÄKLI HANNU 20.04.2014 15:47

Kyllä 12V on päällä. Auto on,Auto Roller 5 Asunto-osasta ei ole mitään ohjekirjaa.Olen löytänyt 3 sulaketta, jotka on paneelissa jossa on kytkimet ja mittarit ,vesi,harmaa vesi näyttö 220v.Ja 2 sulaketta joiden läpi menee virta antennille, kaikki ehjiä eikä ole hapettuneet. Mysteeri ???

HÄMÄLÄINEN MARKKU 20.04.2014 18:28

Kyllähän se Traxin Ufonin voi hajota kun siinä on elektroniikkaa ei se siinä suhteessa eroa muista elektronisista laitteista. Kun antennissa palaa valo se on merkki siitä, että se saa virtaa. Valo ei kuitenkaan todista vahvistimen toimintaa. Kun se ei kerran toimi, niin sen voisi avata ja katsoa onko sisällä jokin tinaus pettänyt.

HÄKLI HANNU 21.04.2014 10:46

Kyllä kaikki systeemit puretaan , mutta vasta kun kotiin mennään. On hiukan enempi työkaluja ja apuakin helpommin saatavissa kuin täällä leirissä. H.H

MERILÄINEN JUHA 21.04.2014 22:38

Omassa vanhassa autossani oli viimekesänä ongelmia kuvan kanssa vahvistin oli niin vanha alkoi pätkiä. Laitoin uuden vahvistimen niin se auttoi.

POHJOLAINEN JYRKI 26.04.2014 23:10

Mulla meni muutama päivä ihmetellessä uuden Triaxin kanssa, kun kuva hävisi totaalisesti iltaisin abt samaan aikaan, vaikka päivällä näkyi täydellisesti. Syyksi paljastui kattovalo (ledit), jotka päällä ollessan ilmeisesti tuottavat aika lailla häiriötä ja tietty laitettiin päälle illalla samoihin aikoihin.

Vaikka mainokset muuta väittävät Triax on ainakin kaukana lähettimestä tarkka suuntaamisesta. Signaalin taso vaihteli pyörittäessä nollasta lähes maksimiin.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.