moottoriparkki

VIHTONEN JARMO 17.04.2014 20:14

ostettiin viime kesänä uusi asuntoauto ja ajateltiin että viedään talveksi ensi kerran varmaan talvisäilytyspaikkaan ja valitsimme moottoriparkin alastarossa 80 euroa kuukausi ja kun vietiin niin sovittiin että ladataan akku joulukuussa ja maaliskuussa ja kun haettiin autoa maaliskuun lopussa akku oli ihan tyhjä ei ollut ladattu kertaakaan oli vaan vartija paikalla ja pyysin jonkun paikalle joka käynnistää auton sitten kun oltiin oltu 1,5 tuntia niin saatiin auto käymään ja mentiin taakse käymään niin molemmat sängyt oli hiirenpaskaa täynnä ja wc matto oli mutusteltu wc viemäriin ja auton . Huoltomies sanoi että ei ole koskaan aikaisemmin ollut hiiriä että olisko jonkun auton mukana tullut. Huoltomies sanoi että anna palautetta, no lähetin sähköpostia ja ei kuulunut mitään ja soitin sanottiin että vie asian eteenpäin. Sitten tuli sähköpostia että voitte viedä tonne turkuun höyrypesuun auton. Vastasin että ollees jo höyrypesetytty mutta kun katsoimme tarkemmin niin repsikan turvavyö oli jyrsitty ja lähetin heille kuvat oli jyrsittu molemmilta reunoilta 10mm ja toivon että tulisitte vähän vastaan tässä turvavyä asiassa rahallisesti eipä ole kuulunut mitään . Opetus tästä on että meidän auto ei ainakaan tule oleen IKINÄ moottoriparkin tiloissa.

TURUNEN HEIMO 18.04.2014 14:42

Tässä tapauksessa palvelulupaukset eivät täyttyneet jopa nin että siitä on aiheutunut kuluja palvelun ostajalle.

Ensiksi lähköpostilla ilmoitus palvelu tarjoajalle kuinka paljpon sinulle on koitunut kustannuksia. Puhelut, matkat, korjaamiset yms jotka liittyvät vain tuohon palveluvirheeseen. Mukaan päivämäärä jonka jälkeen ilmoitat kuntasi kulutajaneuvojalle. Seuraava vaihe on, jos palvelun tarjoaja ehdottaa jotain korvausta, niin pysyä tiukasti alkuperäisissä kustannuksissa. Jos sopua ei synny niin etenet kuluttajariitalautakuntaan joka antaa aikoinaan suosituksen riidan ratlaisuun. Yleensä silloin vastapuoli murtúu ja maksaa suosituksen mukaan. Jos ei niin päätyy mm. Kuluttaja-lehden mustalle listalle ja webbisivulle. Juttu tuotta myös paperia joiden avulla voit laittaa saatavasi perintään.

Vaikka tämä voi olla yksittäistapaus niin kuka tahansa voi olla moisen firman seuraava uhri. Eli boikotoikaa noin asennevammaista firmaa.

Käyttäjän lisäys viestiin 18.4.2014 klo 14:42:50 Pahoillani kirjoitusvirheistä.

VÄLIAHDE JUSSI 18.04.2014 20:30

No rahastaa ne osaa operaattori peri palvelumaksuja maaliskuultakin 2014 vaikka liitymä oli irti sanottu marraskuussa 2013 Elisa tällä kertaa.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.