Etukulmamuovin vaihto.

TERVO JARI 16.04.2014 21:38

Elä käytä entteriä, käytä hiirtä kun siiryt otsikon kirjoittamisesta viestin kirjoittamiseen.

Entterillä viesti lähtee, ja muokata et voi . . .

Voit tosin voit tehdä lisäyksen viestiin ja siten tehdä korjaus-sarjaa viestiin . . .

HEINONEN PASI 16.04.2014 21:43

Tuli hommattua vm -08 hobby siesta 600:seen oikean puolen etukulmamuovi. Autonohjaamon puoleinen reuna on kiinni popniiteillä ja tiivistemassalla, sen irroitus vielä onnistuu. Asunto-osan puoli on metalli listan alla. Listan irroituksesta ja muovin takareunan kiinnityksestä lähinnä neuvoa kaivataan??

SAARI RISTO 20.04.2014 10:54

Samanlainen auto ja samanlainen ongelma muovien kanssa meilläkin. Ei ole antaa varmoja neuvoja, mutta asiassa kiinnostaa sen muovin hinta ja hankintapaikka. Meillä on etumuovit kertaalleen vaihdettu ja nyt on kaikki neljä muovia poikki. Se kiinnitys näyttää aivan liian tiukalta eli pitäisi olla lämpöerojen vuoksi liikkumavaraa. Esim. ne niittien reiät voisi porata muoviin suuremmiksi ja laittaa massaa reikään niitin lisäksi. Toistaiseksi pärjätään katkenneiden muovien kanssa. Häpeäksi vaan Hobbylle.

HEINONEN PASI 21.04.2014 22:24

Tämä kulmapalan hinta suomessa 525-660€, parista liikkeestä kyselin. Saksasta sais vähän halvemmalla 440€+rahti. Melkein suomi hinta. Aika hitokseen on muovin hinnat vuodessa noussut. Viime keväänä sama pala 280€ suomessa!! Kyllä on VÄHÄN harmittanut kun en ostanu aiemmin. No, tänään tuli otettua entinen muovi pois. Uuden ajattelin laittaa isokantaisilla ruuveilla niittien sijaan. Väljät reijät ja ruuvi sopivan tiukalle, jää liikkumavaraa.

KOCK REINO 23.04.2014 10:27

Moi Pasi miten se metallilista oli kiinni t. Reiska

HEINONEN PASI 25.04.2014 22:15

Metalli listassa on harmaa kumitiivistenauha kulmamuovin (keulan) puolella. Sen alla on ruuvit urassa. Nauha lähti helposti nousemaan kun poistin tiivistemassan metallilistan alapäästä. Yksi ruuvi on muuten seinäpelti/helmamuovi välisessä metalli listassa, urassa tiivistanauhan alla .

HYTÖNEN RAIMO 15.05.2014 10:18

Sanoisin pienenä vinkkinä, että tuossa olisi osaavalle yrittäjälle töitä tarjolla. Ei muuta kuin hankkii asianmukaisen 3d -tulostimen (voi maksaa maltaita) ja tekemään. Ei liene mahdoton ajatus - tekeehän ne jo Hollannissa tuolla menetelmällä talojakin.

3d -tulostuksen etuna on se, että sillä voi tehdä yksittäiskappaleen sarjatuotantohintaan. Tämä tosin vain siinä tapauksessa, että entistä osaa voi käyttää mallina (scannauksessa), jos ei, suunnittelu lisä hintaa ja taitovaatimuksia.

Jätän liikeidean vapaasti hyödynnettäväksi.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.