kanootin kuljetus

PAJALA JUKKA 30.03.2014 00:32

Aikaisemmin asuntovaunun kanssa kulkiessani kulki kesäisin mukanani kanootti vetoauton katolla mukavasti, menopelin vaihduttua matkailuautoon olen miettinyt kuinka kuljetus nyt järjestellään, katolla on kaiteet ja kiskot, mutta "nootin" saaminen katolle ilman suurempia ruhjeita kalustossa tai miehistössä on vielä kysymysmerkin muodossa, tiedustelisinkin onko alan harrastajien keskuudessa kehitetty minkäänlaista apuvälinettä tai nivelratkaisua joka helpottaisi nostoa.

TAHKOKALLIO TUOMO 30.03.2014 08:51

yksin voi olla vaikeuksia mutta kaksin onnistuu kyllä. jossain olen nähnyt kuvan jossa on kaksi lautaa auton sivussa vinottain ja niitä pitkin vedetään hihnoilla ylös. toinen mahdollisuus jota itse käytämme on hihnan sitominen keulaan, sitten toinen katolle nostamaan siitä ja toinen auttaa perästä. vaimon kanssa nousee pitkä kaksikkokin vaivatta ylös vaikka olemmekin jo kuusikymppisiä ihmisiä.

PASANEN MIKKO 30.03.2014 10:22

Terve Muutama vuosi sitten ollut aiheesta keskustelua 'etuteltalla'. Joillakin ollut jonkinlaisia ratkaisujakin tuohon lastauspulmaan.

http://www.karavaanarit.fi/ajankohtaista/etuteltan-puheet/matkailuautot/?x26555=46108075

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.