Tablettinavigaattorin kiinnitys

ASIKAINEN MATTI 22.02.2014 13:06

Ompelin Samsungin tabletille mustasta keinonahkasta salkun, jonka läppä suljetaan tarranauhalla. Taakse n. kolmannes yläreunasta ompelin pitkän liepukkeen, jonka pää laitetaan kojelaudalla olevan nipistimen alle. Näin tabletti tosin peittää radion, mutta siihen pääsee tarvittaessa käsiksi nostamalla tablettia. Googlen ilmainen navigointisovellus on toiminut varsin mukavasti. Tosin siitä puuttuu mm. nopeusnäyttö.

Leiriydyttäessä tablettia voi käyttää WiFi-asemana läppärille, jolla on mukavampi työskennellä verkossa tai katsoa YLE-Areenaa.

AHJOS TIMO 22.02.2014 13:26

Näppärän tuntuinen keksintö! Minä olen pitänyt miniläppäriä kojetaulun päällä sidottuna nauhalla tuohon samaan Ducaton muistilapputelineeseen, mutta se ei ollut toimiva ratkaisu, koska kirkkaalla aurinkoisella ilmalla siitä ei nähnyt mitään. Onko sinulla sitä ongelmaa?

ASIKAINEN MATTI 22.02.2014 14:17

Pääosin ei ongelmaa. Ehkä joskus satunnaisesti aurinko pääsi paistamaan tablettiin, mutta en muista, että olisi häiriöksi asti.asti.

TERVO JARI 22.02.2014 19:08

Jos ei jaksa itse tehdä, mualima on pullollansa valmiita:

https://www.google.fi/search?q=tablet+autoteline&client=firefox-a&hs=22w&rls=org.mozilla:fi:official&channel=sb&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=Z9kIU4HkJenK4ASVqYG4Dg&ved=0CD4QsAQ&biw=1024&bih=621

AHJOS TIMO 22.02.2014 21:55

Tuo Matti Asikaisen ratkaisu on mielestäni parempi kuin mikään noista valmiina myytävistä mm. seuraavista syistä:

mitään ei tule tuulilasiin näkemäesteeksi, tabletti ei herätä auton ohitse kulkevien varkaiden huomiota, tabletti pysyy tukevasti paikallaan eikä kolise, ratkaisu hyödyntää Ducaton erikoista "muistilapputelinettä", joka ei nykyisissä malleissa enää nouse pystyyn kuten aiemmin.

Kyseenalaista tuossa voi olla se, joutuuko siinä kääntämään liiaksi katsetta sivuun ajomaisemasta, jos katsoo navigaattoriohjelmasta kaistaopasteita nopeatempoisessa kaupunkiajossa.

AMINOFF BERNDT 22.02.2014 22:22

Itse hankin Ipad telineen www.servcat.com Löytyy merkkikohtaiset telineet autoon kuin autoon. -B-

TERVO JARI 22.02.2014 22:50

Timo, on noita valmiitakin jokaiseen lähtöön kuhan maltat selata vaihtoehtoja.

Voit laittaa niinkin ettei peitä radiota ym:ta kojelaudan vermehiä.

Tuollainen "hämähäkki" kiinnitys antaa tabletille kesällä ilmanvirran jäähdytys mahdollisuuden, "pussiasennuksessa" ilmanvirran kierto on himpan heikolaista "nahkatakki"päällä.

Ihan miten vaan kuhan ei riitaa tuu. . .

FREDRIKSSON REIJO 22.02.2014 22:52

Ite ostin viime vuonna kuvan mukaisen telineen. Sopi ipad ja samsung 10" hyvin tai johonkin muuhunkin. Pidikkeessä löytyy latausjohdon kolo, joka sopii ainaskin samsungille. Voit käyttää kummin päin vaan, joko pidike ylös tai alas. Säädöt: syvyys, kääntö/kallsistus kumpaankin suuntaan ja tietysti korkeus. Jousikuormitteinen vastakappale, Imukuppi/tarra kiinnitys, pysyy kovemmassakin röykytyksessä paikoillaan. Oli käytössä fiius ja pystyi vielä säätämään radion nappuloita tarvittaessa (alaspäin jos oli). Hintahaarukka tais olla n. 70 luokkaa, elikkä ei ole rihkamaa !

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.