-95 Ducato 514 CAMP / etuäärivalon virta ?

JUMISKO VELI-MATTI 17.02.2014 11:51

Kuskinpuolen alkovin reunan äärivalolle tulee niin heikko virta ettei se toimi. Tietääkö joku mistä etsisin paikkaa jossa liitos temppuilee? Virta otettu kai jotenkin parkkivalolta, etu- vai takapäästä? Onko kumpikin äärivalo saman piuhan päässä? Sähköstä en mitään ymmärrä. Muuta kuin että se tulee töpselistä. Katsastusmies yllättäen vaati laittamaan kuntoon. Vaikka 10 vuotta on toiminut miten sattuu. Säröisen tuulilasinkin vaati mokoma vaihtamaan, sekin samanlaisena kyllä ollut jo vuosikausia...

Käyttäjän lisäys viestiin 17.2.2014 klo 11:52:15 Niin auto on siis Hymer, jäi pois otsikosta. Sori.

ASIKAINEN MATTI 17.02.2014 12:54

Vilkaisepas ajovalojen läheltä olisiko otettu ryöstöliittimellä parkkivaloista. Näin oli tehty edellisessä Dethleffsissäni ja korvasin ne heti uutuuttaan juottamalla. Jos hapettuminen pääsee tunkeutumaan säikeiseen johtimeen syvemmälle, ei sitä enää saa juotettua, vaan on tukeuduttava järeämpiin konsteihin.

PITKÄAHO JUKKA 17.02.2014 17:50

Minun mielestä kannattaisi tarkastaa sen lampun maadoitus ensin. Vie vaikka ylimääräisellä johdonpätkällä suoraan akusta virtaa sinne lampulle ,jos ei kirkastu niin maadotus on heikko. Tai voihan sen tehdä toisinkinpäin eli maadottaa johdolla se lamppu suoraan.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.