Jäävuoren huippuko?

JANHONEN MATTI 11.02.2014 14:19

Tässä linkki Tekniikka & Talous -lehden sivuilla jossa selvitetään vuoden auto skandaalia jonka ADAC on aiheuttanut. Juuri tästä syystä en ole uskonut enkä usko testejä. Auto- ja rengastehtailla on liian suuren itressit pelissä ja se johtaa lahjontaan ja tulosten manipulointiin. Ja nyt jopa ADAC on sortunut siihen.

http://www.tekniikkatalous.fi/talous/suurin+katastrofi+adacin+historiassa+++volkswagen+bmw+ja+daimler+palauttavat+vuoden+autopalkintonsa/a966738

KURVINEN ESKO 13.02.2014 14:17

Näinhän se menee, että syöty lounas ei vaikuta mitään mutta syömätön kyllä. Lausutaan tarjottu lounas/tarjoamaton lounas

Kun katsoo kotimaisia autolehtejä niin autotehtaalla käyty tutustuminen uuteen automalliin saa pelkästään ylistystä, kaikki on niin ihanaa siinä.

Kotimaassa siitä samasta löytyy kuitenkin moitittavaakin. Riippuukohan määrä aloituslauseestani. Esko.

LIIMATAINEN HANNU 13.02.2014 18:34

Nooh, tuo tuollainen kusetus ei ole mitään uutta, eikä edes mikään suuri skandaalikaan! Vain pieni uutinen kärähtämisestä, joka sitten osoittaa kusetuksen tekijöiden avuttomuutta toisessa päässä asiaa, eli suojautumiselta ettei kärähdä kusetuksestaan. Samaa touhua kuin se globaali kusetus koskien meitä kaikkia, siinä ilmastodilemassa! Autotestaajien kusetushomma ei koske kuin muutamaa kymmentä miljoonaa auton ostajaa, uuden auton ostajaa. Ilmastokusetus koskee miljardeja eläjiä.

Äärimmäisen paljon mielenkiintoisempi juttu oli saman lehden sivuilla siitä meidän, Suomen, hyvinvointivaltion mallista ja se kestämättömyydestä, verrattuna meidän todellisiin taloudelisiin voimavaroihin. Siinä onkin varsinainen kusetus, elämme velalla ja maksatamme tulevilla sukupovilla omat syömävelkamme! Syyllisiä ovat poliittiset johtajamme, eivät uskalla tehdä riittäviä ja toimivia päätöksiä ja toimenpiteitä, äänestäjien 'koston' pelossa!

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.