Ducaton ulompi ovenkahva ei toimi

ANTTILA MATTI 19.12.2013 12:27

Minulla ei toimi Ducaton vm.2012 oikean etuoven ulkopuolinen kahva. Oven saa auki vain sisäkahvasta. Keskuslukitus kyllä toimii normaalisti.

Onko kenelläkään kokemusta ulkokahvan irroituksesta, pitääkö sisäpuolen kaikki verhoilut poistaa tai irtoaako kahva, jos oven lukonpuoleisessa reunassa olevat ruuvit avataan?

Onkohan tuossa ulkokahvassa mahdollisesti vaijeri joka saattaa lipsahtaa irti, jos on jäänyt tehtaalla löysälle vai onko muoviosissa rikkimeneviä heikkojakohtia ?

Kyselee Matias

SUOMALAINEN RITVA 19.12.2013 14:02

onko vielä takuu eu alueella on 2:vuoden takuu T.Rauno

AIRIKKA ISMO 19.12.2013 16:53

Ovenkahva on kiinni kolmella M6 mutterilla sieltä sisäpuolelta,eli oviverhoilut joutuu purkamaan......

"Haiskahtas" siltä että mikrokytkin ei anna lupaa avata ovea ulkopuolelta?? Tuntuuko se ovenkahva normaalilta?? jos vertaat kuskin kahvaan...

Kokeile vaikka että avaat oven ja vaikka meisselillä tms. "naksautat" oven lukon kiinni, kuuluuko sieltä toisen "naksun" mennessä perille mikrokytkimen ääni???

Voihan sieltä olla lukkopesästä vivusto irti, kokeile nyt ensin tuo..............

Ovenpahvien ja kahvojen irrotus on sitten eri juttu ja siihen on omat "jipot" ettei se ovi ole kuin Ville 5v ois riehunu purkutöissä..........

SEPPÄ-LASSILA TUURE 20.12.2013 09:04

Oven saa toimimaan tuolla tavoin seuraavasti: Avaa ovi. Ovessa lukon lähettyvillä on noin 1 cm reikä pellissä. Katso siitä esim taskulampulla. Siellä näkyy pieni kytkin. Käännä se toiseen asentoon. Toimiiko edelleen samoin? Käännä uudestaan. Toimiiko vieläkin samoin?

Tätä ei ole missään ohjekirjassa, mutta ko kikkaa voidaan käyttää, jos keskuslukitus ei toimi. Tällöin apukuskin ovi saadaan lukittua keskulukituksesta riippumatta.

Olisikohan ko kytkin nyt mennyt väärään asentoon tai vioittunut?

ANTTILA MATTI 01.01.2014 21:33

Kiitos vastaajille. Mikrokytkin testattu, seuraäavaksi kahvan irroitukseen. Mitenkä oven verhoilut ja lokerot saa oikeaoppisesti irroitettu ilman täystuhoa ? T. Matti

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.