Hercules nastarengas ??

MATTILA JARI 21.10.2013 12:17

Heippa Onko kellään kokemuksia renkaasta Hercules Hercules Winter HSI-S Nasta 225/70-15C R tai muista Hercules renkaista.

VALLIUS MARTTI 21.10.2013 13:27

Nimimerkillä kokemusta on.Todella hyvä hinta laatusuhde hyvä pito myös pakasilla ja sohjoisella kelillä melutaso ei heikompi kuin kalimalla renkaala todella pehmeä ja oikea kumiseos.TV Kulkuri

HAAPANEN TIMO 22.10.2013 19:22

Amerikkalaisfirma, joka suunnittelee renkaansa itse, mutta valmistuttaa ne muualla???. Samaa tavaraa myydään myös nimillä Merit ja Signet.

Mulle olisi liian tuntematon hankittavaksi.

@timppa

VALLIUS MARTTI 22.10.2013 20:45

No tuo Timpan kometi sitä vetelää----Pas. kysymys on kokemuksista ei oletamuksista eikä naapurin väiteistä, se täytyy muistaa että kalis merkki tuote ei ole aina se paras.Kaikista merkki renkaista ei enää tule siitä alkuperäis maasta vaan valmistetaan lisenseillä pää asiassa halpatuonti maissa suuri osa juurin asiassa.TV kulkuri

JOKINIEMI PETRI 22.10.2013 21:18

Kerronpa kuinka mulle kävi jokunen vuosi sitten, Kun kaveri kehu halpisrenkaitaan, Marangoolit talvirenkaat, Auto oli mb sprinter, piru vie lankesin halpuuteen sitten tuli ekat lumet ja pikkupakkaset. Autolla ei sitten päässy edes tasasella eteenpäin oli tosi karmeet renkaat, Oikeen muovipyörät. Viikonpäivät niillä koitin päästä. Siten menin ja ostin nokialaiset. Eli tuli ostettu kahdet renkaat hyvät ja halvat. Margooleista nypin nastat pois ja ajelin ne kesärenkaina pois Siinä meni usko laakista hyviin ja halpoihin talvirenkaisiin.

VALLIUS MARTTI 22.10.2013 21:28

No jopas jotakin kun Äitin poikija taas on petetty mutta sitä ei vieläkään voi yleistää sinulla oli Marangonit mutta minun täytyy kyllä siinä määrin myöntää että minunkin kaverilla oli myös Marankonit nastarenkaat eikä kehunut ei.itselä ei kokemusta kyseisestä merkistä.

HYTÖNEN RAIMO 22.10.2013 21:34

Samaa mieltä Timpan kanssa. Todellisuudessa ehkä valmistuttaja on amerikkalainen, valmistaja todennäköisesti jossakin halpismaassa.

Ja suunnittelukin näyttää olevan kuosia á la Marimekko. Toisin sanoen suora kopio muutaman vuoden takaisesta Nokianin huippumallista. Itse en moisia ostaisi, mutta jokainen päättäköön kohdallaan itse.

Käyttäjän lisäys viestiin 22.10.2013 klo 21:36:21 Siis kopioitu renkaan kuvio, tuskin muuta Nokianista.

JOKINIEMI PETRI 22.10.2013 21:39

Vai äitinpoika, No kaikki me ollaan äiti poikia vai mistä sä oikeen olet tullu. Enhän mä mitään sanomu että mua on petetty ja ketään en ostoksestani syyttäny, Sanoinhan että tuli ostettu kahdet renkaat hyvät ja halvat. Eikä mua yhtään se ostos harmittanu. Siinä oli kesärenkaita sitten. Se vaan on niin että hyvää ja halpaa ei varmasti ole talvirenkassaa, Toki jokainen saa luistella millasilla renkailla haluaa, Nokialainen on renkas mun mieleen talvirenkaissa

ASIKAINEN MATTI 23.10.2013 11:24

Kymmenen vuotta sitten minulla oli Iveco Eurohotelissa Marangonin nastattomat M+S-renkaat, joilla ajelin ympäri vuoden. Ei kovin kaksiset, mutta kyllä niillä pärjäsi. Herculeksista en tiedä, mutta Helismaata mukaillen: kun allasi on Hercules, niin vahva oot kuin perkules.

PÄÄKKÖNEN ESA 23.10.2013 12:45

HAAPANEN TIMO Amerikkalaisfirma, joka suunnittelee renkaansa itse, mutta valmistuttaa ne muualla???. Samaa tavaraa myydään myös nimillä Merit ja Signet.

Mulle olisi liian tuntematon hankittavaksi.

@timppa

VALLIUS MARTTI No tuo Timpan kometi sitä vetelää----Pas. kysymys on kokemuksista ei oletamuksista eikä naapurin väiteistä, se täytyy muistaa että kalis merkki tuote ei ole aina se paras.Kaikista merkki renkaista ei enää tule siitä alkuperäis maasta vaan valmistetaan lisenseillä pää asiassa halpatuonti maissa suuri osa juurin asiassa.TV kulkuri

Heippa

Mitähän vetelää Timpan kommentissa on. En minä ainakaan ymmärrä. Todettiin taustat ja sanottiin oma mileipide mollaamatta. Näillä saitilla näyttää siltä, että vanhat hemmot ottaa hernettä nenään vähän tyhjästä. Esa

TOIVONEN MARTTI 23.10.2013 12:57

Timppa ei juuri asiattomia viestejä laittele, periasiallinen mies. Ja tietorikas on, hyvä kun on tuommoisia meidän porukassa. Eikä edes hermostu tuommoisista mollaavista kommenteista.

mot

VALLIUS MARTTI 23.10.2013 14:38

Aloitajan tekstissä KYSYTÄÄN SANATARKASTI ONKO KELLÄÄN KOKEMUKSIA RENKAASTA HERCULES,ei ole kysytty muuta komentia ja muusta huonoista kaupoista, Siihen voitte aloitaa uuden keskustelun.Ja eikä timppa ole sen kumempi keskustelia palstoilla kuin muutkaa joten itse olette vetäneet herneet nenään ja tiedoksi ei ole mitään vanvaa hemmoa.

Käyttäjän lisäys viestiin 23.10.2013 klo 14:58:43 Ja eikä olut tarkoitus Molata Timpaa eikä ketään mutakaan vain sana valinta oli minulla virhelinen,Joten pyydän anteksi jos olen valinut sanat väärin.

TOIVONEN MARTTI 23.10.2013 14:58

No mikäs nyt tuli, rupesi huutamaan oikein tosissaan? Vedä syvään henkeä ja mieti onko sun hommana olla palstan mode vai ehkä jonkun muun?

"tiedoksi ei ole mitään vanvaa hemmoa. " Ei hermoa? Ei tunnu todentotta olevan.

Rauhallisesti vaan, kyllä se siitä. mot

KAASINEN PERTTU 23.10.2013 16:29

En tiedä Hercules renkaasta mittään. Mulla on italialaiset Marangoni nastarenkaat jo 2talvea hyvin olen pärjännyt. Oli myös Marangoni kesärenkaat 2006 uutuus rengas 5kesää meni niillä hyvin.

KORHONEN PAULI 01.11.2013 11:33

Tuolta löytyy jotain testituloksia. http://safewintertyre.eu/fi/tyres pkk

KOCH HANS 02.11.2013 01:22

Terve Pauli ja kaikki muutkin otsikosta poikenneet. Kerro Pauli mistä löytyy se Hercules? Muuten ihan kiva testisivusto.

Koitettasko JOSKUS edes vastata kymysykseen eikä kehua aina omia tuotteita tai kokemuksia. Pa..anpuhujien palstahan on jo olemassa = Suomi 24

Joskus oikeen ottaa (ylä)päähän kun ei osata lukea tai sitten ei ymmärretä lukemaansa.

terv HooKoo

SUOMI SEPPO 02.11.2013 10:44

En minäkään tiedä mistään mitään, mutta kysyn kumminkin, jokaisenasianasiantuntijoilta, mistä tämän "arvostetun" saitin yleisen osaston erottaa siitä paljon parjatusta "lankkusaitista" ? @seppo

SAARELA MARKKU 20.12.2013 16:35

Vastaus ensimmäiseen kysymykseen: Ostin syksyllä asuntoautooni kyseiset renkaat.Ajettu nyt noin tuhat kilometriä, sekä lumella että jääkelillä ja myöskin sulalla tiellä. Kokemuksella voin sanoa että hinta- laatusuhde on kohdallaan. Jos ajat talvella vähän, on renkaat hyvä ostos. Kestää vähällä käytöllä hyvänä ehkä pari talvea, ja sen jälkeen voi nyppiä nastat pois, ja ajaa lop- puun kesällä. Mutta jos ajaa enempi talviajoa, ehkä kannattaa hankkia joku michelin tai nokia.( tai joku muu ns. parempi rengas ) Tämä sen takia että kumiseos kovettuu vanhetessaan, koska tämä Hercules rengas on tehty Kiinassa, vaikka sitä Amerikkalaisena mainostetaan. Tämä vain minun mielipiteenäni. Hyvää joulua kaikille. Markku

BJÖRKROTH PAUL 21.12.2013 21:19

Ajelin pari talvea kyseisillä renkailla etuveto dugatolla. Mielestäni rengas toimi aivan hyvin etelän loskassa ja lapin polanteisilla teillä. Ihan ok rengas.

MATTILA JARI 22.12.2013 11:49

Moi ! Joo, ostin ne Hercules renkaat jo kuukausi sitten, hyvin kulki, pehmeät, ei vatkannut eikä täristänyt, oikein mainio ostos tähän hintaan. Nämä pakun renkaat on paljon kivemmat ajella kuin kovat campin renkaat kun ottaa vaan huomioon pakun renkaan kantavuuden, että sitä on riittävästi. Taidan siirtyä pakun renkaisiin kesärenkaissakin.

VÄLIAHDE JUSSI 22.12.2013 22:29

Minä kun, ajattelin etten,vastaa kun,minulla on saman suuntaiset kokemukset J.M:la tyhmää maksaa liikaa.Tänäpäivänä tapahtuu tuotanto siellä mistä sen halvinmalla saa.Katepillarikin aasian maissa. En usko että, tuo Harrikakaan tehdään enään jenkeissä kokonaan.

AHOLA ESA 22.12.2013 22:44

Lainaus VÄLIAHDE JUSSI "En usko että, tuo Harrikakaan tehdään enään jenkeissä kokonaan."

Ja laatu on parantunut ;)

VÄLIAHDE JUSSI 23.12.2013 16:38

Sen laadun paranemisesta en tiijä muutakuin, kyllä se mulle ja joillekin muillekin kelpaa. Eisiinä moottoripyörässä saa olla kuin 1 tai 2 pyttyä sen kriteerin ainaskin harikka täyttää. Bemari meni pilalle tuon Kmallin vuoksi.Vaikka on sekin hyvä,mutta minulle se ei enään kelpaa.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.