Truma c6002 haju../ lisä akku.

VAARALA KIRKA 23.09.2013 20:59

Truma c6002 tulee ( ummehtunut / tunkkanen ) haju kun se on päällä .Mitä voin tehdä vai pitääkö viedä huoltoon puhdistukselle.

Toinen asia koskee akkuja. Minun auton asunto-osassa on yksi 100ah akku voiko lisätä rinnalle toisen akun ( tietenkin samanlaisen ) . Pitääkö jotain ottaa huomioon ( laturin teho ym...) .Pystyykö laturi lataamaan kahta akkua.

KURVINEN ESKO 24.09.2013 09:12

Akkuasiaa on käsitelty aika monta kertaa ja mielipiteet ovat jakautuneet kahtia. Kerron oman akkujärjestelmän: Minulla on asuntopuolella kaksi ns. vapaa-ajan akkua rinnan kytkettynä, kumpikin 100 Ah. Lisäksi katolla on aurinkokenno. Minulla ei ole mitään katkaisijoita välissä erottamaan akkuja, aurinkokennolla on tietysti säädin, istuimen allaolevassa sähkökeskuksessa sulake kennolle. Akut latautuvat auton laturilla, jos ei ole käynnissä niin aurinkokennolla tai verkkoon kytkettynä verkon sähköllä. Valinta on automaattista. Mitään ongelmia ei ole ollut koko aikana.

Minulla on vanha trumatic jokin 6000 tyyppi , siis ilmalämmitys. Haistoin kesän jälkeen hieman hajua (käryä) joten irroitin päällä olevan vaatekaapin pohjan, imuroin lämmittimen ja tilan ympäristön ja sen jälkeen paineilmalla puhaltelin em. alueen sekä lämmittimen takana olevan puhaltimen sisältä. Sitten puhaltelin kanavat ja imuroin niitä. Haju häipyi mutta olihan se pöläkkää. Haju oli minun tapauksessa niin kuin pöly olisi kuumentunut jossakin. Terv. EKu

Käyttäjän lisäys viestiin 25.9.2013 klo 08:13:07 Kirjoitit, että haju on tunkkainen, olisiko kosteusongelma syynä? Minkä ikäinen auto/vaunu on? Milloin haju tuntui ensimmäisen kerran?

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.