Webasto,kallista lämpöäkö?

LAUKKANEN MAURI 12.09.2013 18:29

Tilasin Saksata tuonlaisen webaston ja ajattelin asentaa sen itse,mutta kun on kiireitä ei juoda ja ehkä vähän sitä laiskuutakin seassa. Niin soittelen ja kävin Kuopin autosäköliikeet läpi ja tinkaan hintaa,yleensä niillä ei ole kiinteää asennushintaa jos onitse hankittu webasto,mutta paikallinen Subaru liiken antoi kiinteän hinnan ja eikä siellä muristu vaikka oli itse ostanut sen.

Kun autosähköliikeiden tunti maksaa 82€ ja varmaa tuntiarviota ei anneta ,silloin voi asennushintaa nousta korkeaksi.

Siis on helppo tienata 1000€ jos asentaa sen itse,mutta siinäkin on omat vaikeutensa,kuten autokohtaiset asennus ohjeet joitka tarvitaan,kun ne kytketään ns,väylään eli auton tietokoneen rinnalle. Tuossa on sen webasto Suomen hinta,eli asennuksen kanssa siihen menee paljon rahaa.

Thermo Top Evo 5 / Thermo Top C Telestart T100 HTM (sis. alv.)1.360,66 €

Ajoneuvosta riippuen järjestelmän hintaan tulee lisäksi kustannuksia ylimääräisistä asennuksessa tarvittavista osista ja asennukseen kuluvasta ajasta, joka on yleensä 5-7 tuntia. Valtuutetut asennusliikkeemme tekevät sinulle mielellään .

Käyttäjän lisäys viestiin 12.9.2013 klo 18:33:38 Siis se asennushinta jäi pois ,merkkiliikellä se on kiinteä 700€ ,mutta muilla se pyöri jopa 1000€ paikkeilla ja kiinteää asennushintaa ei uskallettu antaa,ainoastaan se tuntiveloitus.

UUSIKYLÄ PENTTI 14.09.2013 10:07

Niin,millaisen?

AHJOS TIMO 14.09.2013 10:58

Siinähän ei ole kysymys pelkästään sähköasennuksesta vaan pitää myös osata letkut liittää oikeiiin paikkoihin ja siten, ettei Webasto yritä työntää nestettä väärään suuntaan. Takuu edellyttänee, että asennus on tehty valtuutetussa liikkeessä.

Nykyiseen Webastooni on tehty yksi takuukorjaus: Pakoputken alimpaan kohtaan kertyi vettä, joka jäätyessään tukki pakoputken. Pakkasella poltin sammui ennen kuin se ehti lämmetä. Korjauksena pakoputken alimpaan kohtaan porattiin vedenpoistoreikä. Korjaus oli nopea toimenpide, mutta sammumisen syyn löytäminen ei sitä ollut.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.