Asunto-osan lattian paukkuminen ja naksuminen

PALOSAARI SATU 26.08.2013 08:31

Ostimme keväällä Ducato 07 Adriatik 650 Sp. Kesällä reissulla lattiasta alkoi kuulua naksumista ja paukahtelua varsinkin käänöksissä ja pienissä nopeuksissa. Mielestämme tulee keskikohdalta renkaiden kohdalta. Keväällä auto katsastettu ja silloin ok. Huolto neuvoi että katsokaa iskarit mutta emme niistä löytäneet mitään vikaa. Kalusteet olemme käyneet läpi ja ruuvit kiristäneet. Koetimme myös että onko vesisäiliön painolla vaikutusta, mutta ei ollut. Onko jollakin ollut samanlainen ongelma, mistä voisi johtua ?

-Satu-

HAUTANIEMI ARJA-TARU 27.08.2013 21:36

Joku on irti auton alustassa. Yleisin tapaus on tosiaan puhki kulunut (tai muuten vahingoittunut) iskarin holkki ylä- tai alapäässä. Mutta mahdollisuuksia on paljon muitakin. Esim kallistuksenvakaajan päät. apurungon osat, jousituksen holkit jne. Suosittelen kääntymään autokorjaamon puoleen.

/Kallu, Tarun miäs ja autokuski.

VALTONEN MARTTI 27.08.2013 21:43

Kyllähän noi tulee katsastuksessakin julki, jos ei niin sitten menee salaperäisemmäksi viaksi.

HAAPANEN TIMO 29.08.2013 17:47

Jospa se ääni tuleekin juuri lattiasta. Kori taipuilee, ja joku vanerin sauma liikkuu.

@timppa

LAURONEN TAPANI 29.08.2013 20:43

Minulla on Ducatossa herätyskello, kun yöllä on kylmää ja aamulla alkaa lämmetä, runko paukahtelee, kun teräsrunko venyy ja vaneripohja ei laajene. Samoin toisin päin kun kylmenee. Asunto-osa on takapäästä kiinni rungossa holkeilla, että runko pääsee venymään.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.