Tiedoksi Viro Tarto Herne 59 pihaleirintä lopetettu

PAANANEN PAULI 29.07.2013 13:17

Lupasin Herne 59 pihaleirinnän " uudelle omistajalle " kirjoittaa infoa tänne: Siis Tartossa Herne-kadulla, numero 59 oleva pieni B & B perhemajoitus, jonka pihalla on ollut tilaa muutamalle m-autolle/vaunulle on lopettanut pihaleirinnän pidon. Sikäli ikävää, koska itse kaupunkihan on aivan ihana, ja siihen tutustuminen kävellen tai pyörällä tuosta Hernekadulta on tosi helppoa. ( me otimme huoneen Hernekadun B & B :stä ja pääsimme näin kätevästi kaupungille )

Tartossa ei ole citycampingia, ei kuulemma löydy siihen sopivaa aluetta. Keskustelimme aiheesta " uuden omistajan " kanssa, ja toivoa sopii, että myös Tartoon tulisi citycamping Riian ja Vilnan, jne. malliin. Lähin majoitus matkailu-autoille taitaa olla Rehe -hotellin pihalla, josta matkaa keskustaan tulee noin 6-7 km. Pyörätietä sieltä kaupunkiin ei ollut ?!?

Terveisin : Arja

TUOMINEN PEKKA 29.07.2013 17:06

Saman asian mekin totesimme kesä - heinäkuun vaihteessa ja saimme asiaan varmistuksen Marjanmajan entiseltä omistajalta Marja Korpimäeltä. Me yövyimme Hotell Kantrin pihanurmikolla lähellä Löunakeskusta josta on hyvä pyörätie keskustaan. WC - ja suihkupalvelut kuuluu hintaan. Erikoista oli että vaativat passin numeron.

- Brita -
HAAPANEN TIMO 29.07.2013 17:33

Rehessä yövytään kentällä, sähkö siellä on ja muistaakseni vesiletku on sinne vedetty. http://goo.gl/maps/LHdRZ ja: http://www.rehehotell.ee/?id=159

Tampere Maja aivan keskustassa majoittaa yhden auton kerrallaan.

Ilmatsalun Motelli kymmenen kilsan päässä: http://www.ilmatsalumotell.ee/majutus ja: http://goo.gl/maps/o7Hy6

@timppa

PAANANEN PAULI 29.07.2013 17:36

Kiitos tiedosta, mietimme myös Kantria, mutta juuri tuo pyörätie asia jäi arveluttamaan, kivoissa paikoissa ja huvielämän pyörteissä tahtoo ilta usein venyä. Takuulla menemme uudelleen Tartoon jo pelkästään sen ravintolatarjonnan vuoksi ! Söimme yhden päivän aikana kolmessa ravintolassa, ja pakko sanoa että Eduard Vilde jossa söimme myöhään illalla ( onneksi saimme pöydän eli ravintolassa oli tilaa ) oli maineensa veroinen, vai oliko se sitten se kuuluisa Tartu vaim !?! joka vaikutti osaltaan...........

T: Arja

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.