Missä on suomalaiset ????

LÖNNQVIST LEIF 26.07.2013 22:31

Tuli vaihteeksi käytyä Esnan Jaakkoa moikkaamassa, paluumatkalla Tarton valtatietä pitkin Tallinnaan tänään iltapäivällä vastaan tuli neljä matkakuljinta, näistä oli 3 eestiläisiä ja 1 suomalainen. Herää kysymys miksi suomalaiset vierastavat keski-eestiä, - itämeren rannoilla (lue Pärnun ruuhkassa aidatulla alueella) ja Peipsin tuulisilla rannoilla suomalaisia kyllä näkee, onko niin että suomalaisella pitää olla vettä ja toinen suomalainen vierellään ennenkuin hän on tyytyväinen. Keski-Eestissä on nähtävää yllin kyllin ja näillä paikallisilla kämmppäreillä on aina tilaa yöpyä. Jos tänä kesänä ei enään ehditä lähteä tutustumaan keskiseen-eestiin tehkäämme se ensi kesänä. Matkakulkimessa on pyörät joiden pitäisi pyöriä. Lefa

TUOMINEN PEKKA 27.07.2013 14:26

Tuota samaa mekin hämmästelimme kun siellä Eestinmaalla kolme viikkoa ajelimme pitkin ja poikin. Vain Haapsalussa, Pärnussa ja Tallinnan Piritassa suomalaisia oli runsaasti. Toilassa meitä oli muutama yhtaikaa. Peipsin rannalla Willipussa oli meidän lisäksi vai yksi norjalainen ja kaksi saksalaista. Harmillinen juttu leirintäyrittäjille, loppuu tällä menolla koko touhu. Uusi ja positiivinen löytö meille oli Saka Möisa, vain vähän Toilasta länteen. Suosittelen lämpimästi.

Brita -
RIIHELÄ ESA 27.07.2013 14:42

Noin siinä käy, kun ihmisten annetaan itse päättää, missä lomansa viettävät. Ne sitten menevät sinne, missä parhaiten viihtyvät.

Valtiovallan ehkä pitäisi puuttua tuohon epäkohtaan? Ehkä alkuvaiheessa varsinaisten pakotteiden ja kieltojen sijasta voisi yrittää ohjailla esimerkiksi verotuksella. On sillä tavalla ennenkin saatu ihmiset tekemään asioita, mitä ne muuten eivät haluaisi tehdä ja jotka eivät aina muutenkaan ole kovin järkeviä.

LÖNNQVIST LEIF 27.07.2013 14:54

En mitenkään yritä pakottaa porukkaa pois sieltä "rosvoparatiiseistä" Pärnu ja Tallinna, ihmettelen vain sitä että rosvojen tyhjennettyä matkakuljin näissä kaupungeissa, leimataan koko maa "rosvovaltioksi". En ole edes kotimaassa tuntenut perhettäni joka paikassa yhtä turvalliseksi kuin Eestin maaseudulla, jopa ilman muita suomalaisia siinä vieressämme. Lefa

SYRJÄNEN KARI 28.07.2013 07:21

Joo kyllä Jaakon pihalla kannattaa majoittua, mekin olimme siellä lähes viikon

http://seikkailijain.blogspot.fi/2013/07/ensi-kertaa-esnassa.html

PIIRONEN KARI 28.07.2013 21:16

Hyvin ollaan viihdytty täällä Konsessa muutama päivä. Jokainen yöpyköön missä lystää. Onneksi vielä saa liikkua vapaasti!

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.