Moottoritien kunto Cekeissä.

MAJANIEMI JOUKO 08.06.2013 20:32

Cekessä 2010 oli kuin pyykilauta.

HALINEN HARRI 08.06.2013 21:48

Se on ollut Aatusta alkaen lähes samanlainen, siis Prahasta itään Brnon suuntaan kulkeva "moottoritie".

VILJAKAINEN TUULA 10.06.2013 21:02

Moottoritie Prahasta Prnon kautta Slovakian rajalle on kauhein tie mitä koskaan olemme ajaneet. Toukokuun lopulla ajoimme sitä ja matka oli ´tuskien´taival. Ei enää koskaan sille tielle mennä. Rekat vilkuttivat valoja ja poliisi pysäytti meidät ja ilmoitti, että moottoritiellä miniminopeujs on 80 km. Ajoimme varmaan 75 km/h. Tärinä oli aivan kauheaa. Eivät edes mitkään pikkutiet ole niin huonoja.

t. Tuula V

VIRTA URPO 10.06.2013 23:28

Kannattaa välttää ja osan ainakin pystyy kiertään. Puolivälistä Brnosta tultaessa oikealle tulee hyvä tie Skoda tehtaiden kaupunkiin. Skodan camppari, mutta on sitten vaatimaton paikka , mutta eipä ole kalliskaan. Skodan museo kait jo rempattu loppuun. Oli remontissa ed. vuonna.

LILJA MATTI 21.06.2013 16:42

Totta on, että Prahan ja Brnon välinen tie on kurjassa kunnossa. Betonitien saumat ovat syäpyneet ja täristys on kova. Brnosta palaava puoli on siedettävä hiukan pidemmältä matkalta. Tiedoksi, että nyt toukokuussa ovat aloittaneet perusparannuksen, ja tietyöt saattavat paikoittaan hidastaa. Muut Tshekin moottoritiet ovat varsin hyväkuntoisia, pohjoisesta Saksan rajalta kohti Prahaa, Prahasta Plzenin kautta Nürnbergin suuntaan, ja Prahasta itään myös.

Pienmmät tieto ovat hyvä vaihtoehto, mutta usein läpiajettavat kaupungit hidastavat. Ohistusmahdollisuudet myös ovat rajalliset.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.