Mikä on tien kunto välillä Zilina - Bielsko Biala

JANHONEN MATTI 28.05.2013 22:33

4-5 vuotta sitten ajoin Bratislavasta Katowiceen ja Krakovaan. Silloin tuo Zilina-Bielsko Biala tieosouus oli tosi huonossa kunnossa. Osia tiestä oli silloin työn alla. Mikä on tien kunto nyt? Onko tuoreita havaintoja. Pätkähän ei ole pitkä, jotain hieman yli 100 km.

Baratislava - Zilina väli on moottoritietä ja ok.

Etsiskelen tässä vain parempaa reittiä Triesten suuntaan, kun tuo itäinen reitti Suwalki-Lublinin-Kosice-Budapest-Trieste/Rijeka on Puolan ja Slovakin osalta edelleen aika huonokuntoinen.

LAINE RAIMO 29.05.2013 09:51

Pari viikkoa sitten ajoin välin Bielsko-Bialasta Tsekin rajalle Cesky Tesiniin ja se on loistavassa kunnossa. Se on äskettäin kunnostettu E75/S1 tieksi eli on moottoritietasoista. Jatkotietä Zilinaan en ajanut, joten en tiedä siitä mitään, mutta Tsekin maksulliset tiet Brnon suuntaan olivat suurimmalta osalta surkeassa kunnossa.

JANHONEN MATTI 29.05.2013 20:41

Kiitos vastauksesta. Tuota Cesky Tesin ja Zilinan välin kuntoa vielä metsästän. Sitä kautta olisi lyhin reitti Warsovasta Bratislavaan. Olen sanalle Brno allerginen silloin kun olen matkaluautolla liikkeellä. Viimeksi kun ajoin Praha - Brno välin niin meni tekaritkin vaihtoon.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.