Norja Kristiansand - Tanska Hirthals lautta

PAANANEN PAULI 14.05.2013 11:27

Moikkarallaa !

Semmoista läksin kyselemään, että onko kukaan mennyt matkailu-autolla Norjasta Tanskaan, lähtösatama voisi olla Kristiansand tai Langesund Norjassa, ja saapuminen Tanskassa Hirthals. En saanut netistä hintaa ? jos kesäkuussa menisi pääseeköhän kyytiin ilman etukäteisvarausta. Varaus ei nimittäin onnistunut netissä ?!! ainakaan minulta, ja eihän sitä aina tiedä tarkkaa päivää koska olisi menossa kyytiin. Lauttoja näyttää tuolla reitillä menevän tiuhaan. Rengasmatkaa : Ruotsi-Norja-Tanska-Saksa- Puola - ja Via Balticaa kotiin tässä suunnitellaan.

terveisin : Arja

AHOLA JARI 14.05.2013 13:23

Löytyisköhän hinta täältä http://www.directferries.fi/fjord_line.htm

Viime kesänä tuli Hirtshalsissa oltua ja katteltua laivojen lähtöä sekä muuta, mm

http://nordsoenoceanarium.dk/ http://www.bunkermuseet.dk/

PENNINKILAMPI JOUKO 14.05.2013 21:23

Tietomme ovat heinäkuulta 2009.

Etukäteisvarausta ei ollut. Saimme paikan seuraavan päivän iltalauttaan. Yövyimme Lillesandissa: Tingsaker Famil Camp. NOK 580/2 yötä. Lautta Kristiansand-Hirtshals: hinta alle 7 m:n auto+2 hlö NOK 3240. Mielestämme kallis.

Lautta saapui myöhään Hirtshalsiin. Camping ei ollut enää auki, mutta pääsimme majoilttumaan. Camping Hirtshals otti vastaan vain Tanskan kruunuja. Hinta DKK 170. Eila ja Jouko

PAANANEN PAULI 15.05.2013 11:55

Kiitoksia vastauksista. Aika hyvä hinta alle kolmen tunnin lauttamatkasta ! Eikös tuo yhdensuuntainen lippu olisi euroissa noin 451 eur ?! ja yöpyminen Norjan kämpärillä 40 eur / yö ?!

Nooh, maksoi se olutkin lötköstä muovimukista Akker Bryggellä jo muutama vuosi sitten 15 eur /muki ja kupillisen kahvia & pikku juustotortun palan sai 17 eur:lla !

Juupa juu, tarttee tarkistaa , että on vinyylissä pitoo kun tuonne lähtee !

Terveisin : Arja

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.