Opastusta Vuosaaren satamaan

AHJOS TIMO 13.05.2013 16:00

Tässä hiukan mietteitä Vuosaaren satama-alueesta ja enimmäkseen autokameralla kuvattuja ajo-ohjeita:

http://timontti.blogspot.fi/2013/05/mietteita-ja-videoita-vuosaaren_13.html

TENHO TIMO 14.05.2013 09:39

Kiitos kaima

Olet tosi viitseliäs. Tuosta on varmasti monelle ensikertalaiselle paljon iloa.

timotee
AHJOS TIMO 14.05.2013 12:38

Lisäsin blogitekstiin tänään vielä pari tietoa:

Se leveä tie, jota pitkin videolla ajetaan Rastilasta itään, on Kehä I. Siis jos joku liittyy Kehä I:lle vaikka jo Espoossa, niin sitä pitkin vain suoraan eteenpäin idän suuntaan.

Ajoneuvon punnitus maksaa tällä hetkellä 35 euroa. Vaaka on itsepalvelukäytössä ja maksun voi suorittaa yleisillä maksukorteilla. Jos aikoo käyttää vaakaa vähintään 4 kertaa 6 kk aikana, voi ostaa etukäteen netistä punnituskoodeja, jolloin hinta on 25 euroa + ALV.

Käyttäjän lisäys viestiin 14.5.2013 klo 13:32:49 PS: Mukava kuulla, että ainakin joku arvioi tuosta olevan iloa tai kenties jopa hyötyäkin. Autokamera tekee ajaessa niin mainiota dokumenttia, että olisi sääli jättää ne esittämättä. Mitähän kävisin seuraavaksi kuvaamassa?

AHJOS TIMO 18.05.2013 19:09

Ainakin yksi pääkaupunkiseudun ulkopuolella asuva on jo suunnistanut Vuosaaren satamaan ja siellä laivaan autokameravideoitteni avustuksella ja mainitsee sen matkakertomuksessaan: http://seijmer13.blogspot.fi/

SILJAMÄKI ANTTI 20.05.2013 20:43

Hei!

Tiedoksi, että Rastilan leirintäalueelta tullessa voi kääntyä oikealle Käärmeniementielle (yläviitassa logistiikka alue N1 ja Gatehouse), videolla kyltti kohdassa 5 min 41 s. Se vie suoraan Hansaterminaalille. Ei tarvitse kiertää sieltä ABC:n kautta.

Kirjoitteleepi Vuosaarelainen :-).

AHJOS TIMO 21.05.2013 14:44

Tottakai alueella voi ajaa muitakin reittejä kuin minun kuvaamiani. Tarkoitukseni oli kuvata ja näyttää sellaiset reitit, joista heti hahmottaa alueen struktuurin ja muistaa sen helposti, jolloin löytää perille ilman karttoja ja navigaattoreita, joiden tiedot Vuosaaren satama-alueesta olivat ainaki aiemmin hyvin puutteelliset.

Toinen perustelu sen ABC-aseman esittelylle on se, että monet autolijat tulevat siihen Check-in -portille jo turhankin hyvissa ajoin. ABC-asema olisi luultavasti mukavampi odottelupaikka, mutta sitä on aika vaikea löytää, jos ei tiedä, mistä etsii tai että siellä edes on sellaista.

Seuraava kuuluisi Kotimaan matkailuun: Tunnen myös Helsingissä asuvia ihmisiä, jotka ovat käyneet satamassa sunnuntaina iltapäiväretkellä bussilla 78 ja sitten kovasi pettyneet, kun siellä ei ollut mikään kahvila eikä edes Hansaterminaalin tai sataman päärakennuksen ulko-ovi auki. Eivät hoksanneet kävellä ABC:lle, joka olisi ollut auki, mutta se ei näy Hansaterminaalille, missä on bussin päätepysäkki. Edes vessaan ei pääse muualla.

AHJOS TIMO 11.09.2013 21:03

Tänään oli tarkoitus mennä otsikossa mainittuun ravintolaan, mutta ovella olikin lappu, että se on suljettu 1.7.2013 alkaen. Alakerrassa toimii edelleen pieni Deli-kahvila ja Alepa-kauppa. Yläkertaan pääsy oli kokonaan estetty ja se on kuulemma tyhjänä.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.