Riga City Camping

HONKANEN JAAKKO 10.05.2013 17:23

Sijaitsee keskellä Rigaa, on rauhallinen paikka,kauppakeskus, pankkiautomaatti 300 m päässä, Swedpankkiin 500m,parhaimmalle torille mitä olen nähnyt kiertomatkalla 9 maassa on Rigassa, kämppäriltä 3 km matka taittui jalkaisin hyvin paikkoja ihmetellessä.Rahayksikkö.Latvian lati vaihtokurssi. 1 € =0,7 lvl .Vuorokausihinta 17,00 lvl sähköllä 2 hengeltä,suihkut,Wc tyhjennykset Wihi samaan hintaan,siistit paikat.Suositella voi.Huoltoasemilla,suuremmissa kaupoissa kortti käy,Cämppärillä vain lati. www.rigacamping.lv. Kipsalas iela 8, Riga, LV - 1048. + 371 67065001, e.mail.camping@bt1.lv. Navigaattori ohjaa urheiluhallin parkkipaikalle kämppäri sen takana kadulla ei mitään kylttiä ole.Ranskalaisia toistakymmentä autoa ,pari Hollantilaista ja me.Suomalaisia ei näkynyt missään paikassa.

VIRTANEN JUKKA 10.05.2013 18:20

Ollaan oltu siellä kolmena kesänä. Kerran oli tosi täyttä, kun joku saksalainen porukka oli monella autolla liikkeellä. Mutta sekaan mahduttiin. Lähellä on myös iso ostoskeskus, stadionin toisella puolella. On siellä suomalaisiakin. Kerran pidettiin ainakin kymmenen suomalaisen kanssa omat bileet alueen terassilla. Oli oma hanuristikin Suomesta. Parasta on kuitenkin lyhyt kävelymatka vanhaan kaupunkiin ja keskustaan.

KYLMÄNEN KALERVO 10.05.2013 19:26

Oltiin viime kesänä viikkoa ennen Juhannusta pari yötä kyseisessä paikassa, oli rauhallinen paikka ja sopivan matkan päässä vanhaa kaupunkia, joen ylitys vain. Samaten sinne tuli aika iso porukka Saksalaisia, jotka valloittvat eturivin paikat, olivat pari yötä ja jatkoivat matkaa jonnekin yhteiseen kokoontumispaikkaan?

TOIVONEN MARTTI 10.05.2013 22:57

Juu on oltu varmaan 2009 Rigan maratonilla. Maratonreitti menee aika läheltä ohi mutta kyllä kämppärillä katselivat kun meikä juoksi paikalle numerolappu rinnassa ja syöksyi autoonsa. Rupesi matkalla vanha jalkavaiva vihoittelemaan ja piti käydä hakemassa muutamat ibuprofeenit autosta. Loppuun saakka juostiin.

Kysyin sitten stadionilla poliisilta miten päästään takaisin kämppärille ja vastaus oli että ei millään, Kipsalan saari on suljettu maratonin takia kaikelta ajoneuvoliikenteeltä vielä monta tuntia. Mitäs muuta kuin käveltiin vaimon kanssa maratonin päälle vielä viitisen kilsaa että päästiin kämppärille.

Siis paikka on vähän perustasoa mutta ihan hyvä paikka Riikaan tutustuessa, lähellä keskustaa ja hyvät yhteydet. Kannattaa käydä. mot

HAAPANEN TIMO 11.05.2013 08:18

Kartassa vinkkejä Jurmalaan, ja samalla Riikaan.

http://goo.gl/maps/cdKmi

@timppa

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.