Matkailukausi piirongilla avattu

KUJANPÄÄ MARKKU 05.05.2013 08:33

Akaa-Helsinki-Tallinna-Krakowa-Budapest-Trieste-Garda-Innsbruck-Berliini-Warsova-Pärnu. Miljoonia pikkukyliä ja kaupunkeja välillä.

Aluksella huomenna Helsinkiin.

NYYSSÖNEN KAJ 05.05.2013 09:12

Eiks suuntana pitänyt olla läntinen pallon puolisko?

Helsinki tärkein nähtävyys on hintalaput, on miltei Euroopan kallein turistikohde

KUJANPÄÄ MARKKU 05.05.2013 09:20

Piti piti, what a pity !

VALORANTA JUHA 05.05.2013 10:47

Sie Kujis,uinuitko Triesten lähistöllä cämppärillä tai jäikö sieluuns huomioita auki olevista paikoista.

KUJANPÄÄ MARKKU 05.05.2013 11:09

Ui nuin, uinuin. Sitten taas sompasin. Toki netistä aina kattelin ennakkoon mahdollisia kohteita. Triesten osalta tyydyin tällä kertaa aistimaan katunäkymiä ja niiden tunnelmaa. Pysähdyin vielä arrivedercit jättämään sieltä korkeelta, huikeiden näkymien kukkulalta.

AHJOS TIMO 05.05.2013 11:15

Kauanko matka kesti?

HONKANEN JAAKKO 05.05.2013 11:17

Kyllä Suomi Caravanarit uinuu vielä kuin karhut pesässä, ei olla lähes neljään viikkoon nähty kuin yksi Suomalainen caravaanari muita eurooppalaisia sitäki enemmän. Löytyi jopa yksi kämppäri joka oli täysi, eiku tien päälle ja rekkaparkkiin pimeimmäksi ajaksi, nyt ollaan jo kotimakalla Saksassa Anmeldung Campingplatz: aamukahveilla auringon helliessä meitä. Näyttää tulevan vilkkaampi caravankausi vuosiin ainakin keski -euroopassa.

KUJANPÄÄ MARKKU 05.05.2013 11:31

Timppa. 18.4 alkoi, eli aika haipakkaa. Mihinkään ei kiire, mutta tykkään siitä kun paikat ja maisemat vaihtuu. Koti-ikävääkin jonkin verran. Syksymmällä uus turnee lätäkön yli ja kautta.

KUJANPÄÄ MARKKU 05.05.2013 13:57

Joutusin oikein paneen merkille kuinka sivistyneitä koirat yleensä ovat etelämmässä euroopassa ja sikäläisillä kämppäreillä.

Miksi meille on pesiytyny ne räkyttävät, jokapaikan paskovat rakit.

SILMUNEN HANNU 05.05.2013 15:10

Ja jos Kujis ei tykkää pahaa, voisin mainita että hänen piironkikauden avauksensa hidastutti meidän kotiinpaluutamme parisen tuntia, sillä jouduimme tekemään hiukan salapoliisityötä, jotta tavoitimme hänet Wigryn luostarilta:):)

Tapaaminen oli niin mukava (ensimmäinen livenä), että sen takia kannatti tehdä vähän töitä. Maailma on toisinaan aika pieni!

Että terveisiä vain!

t.Kaarina

ps. Tulimme Wigryyn yöllä puli kolmen aikaan, joten emme viitsineet lähteä tutkimaan pääsisikö leirintäalueelle sisään, vaan jäimme rauhalliselle kauemmalla soraparkkikselle järvinäköaloin, kaulushaikaran huutoa kuunnellen, ja ajatelimme miten mukavaa tässä onkaan aamupäivällä aamukahvia nautiskella.....Johonkin aikaan aamusta kuulin unen läpi naisten keskustelua auton läheltä ja ajattelin että isinä aidan takana taitaa olla luostarin puutarha, ja nunnat siellä laittavat kasvimaata kuntoon...Kun lopulta heräsimme, olimme pikkuisen häkeltyneitä siitä mitä ikkunoista näkyi.....automme etupuskurissa kiinni oli muutama metri myyntipöytää ja kaupustelijat suunnilleen nojailivat autoomme, ja kaikkialla oli väkeä kuin markkinoilla, ja autoja niin paljon ja enemmänkin kuin alueelle mahtui. Ohitse kulki niin hautajaisväkeä, kajaakkeja, pyhäkulkijoita, retkeilijöitä kuin turisteja....ja me raukat luulimme, että vappu oli ja meni jo, ja on tavallinen arki-torstai.....:) Kujis siellä omassa rauhassaan oli saanut nauttia maisemista ja väljyydestä, leirintäalueen paraatipaikalla:)

KUJANPÄÄ MARKKU 05.05.2013 19:12

Jep Kaarina. Koen olevani jotenkin etuoikeutettu karavaaniurho kun olen päässy ihan sua livenä halaamaan.

Wigryyn saapuessa tosiaan aattelin, että joku suomalainen on ryhtynyt tekemään pusinesta omalla myyntipöydällään. Karjalanpiirakoita en kyllä siinä hiffannut, enkä mustia makkaroita.

Otetaan jossain mutkassa tapaaminen uusiksi. Sillä välin mukavia matkailuja.

SILMUNEN HANNU 16.05.2013 13:28

On tämä mennyt surkeaksi tämä palstan meno, kun ei edes Liimis kerro olevansa kateellinen meidän tapaamisesta:):)

Mutta täytyy totisesti ottaa omat myyntimatskut, ehkä juuri ne piiroskat ja mustat makkarat sinne mukaan!

OIkein hyviä reisuja sulle Kujis ja tapaamisiin!

t.Kaarina

LIIMATAINEN HANNU 16.05.2013 14:25

Kah, satuinpa lueskelemaan tätäkin osiota ja mitä näenkään, ystävykset Kaarina ja Kujis paljastavat olleensa lähikontaktissa jossakin luostarin puutarhassa!

Totta helevatassa mie olen nyt kovasti paljon katteellinen ja jopa mustasukkainenkin, mietittävä kummalle? ;-))) Vitsi vitsi!

Kaarinaa en vielä olekaan tavannut livenä, Kujiksen kylläkin Mutta toivossa on hyvä elää, tiijä missä ja milloin kohtaamme Kaarinankin kanssa ja voi sitä halaamisen määrää, ei loppua ole heti näkyvillä! Luuletko uskaltavasi Kaarina? Saat ottaa kaimamiehesi mukaan, jos pikkasen pelottaa! Vaikka olenkin iso niin sitä kiltimpi ja rauhallisempi olen! Suoraan verrannollinen kokoon, se kiltteys! :-)

Ps. Mie en ennää jaksa oikein kinastellakaan notta senpuoleen voitais vaikka tavatakin, Kaarina. Rauhan ja ystävyyden merkeissä. KJON!

SILMUNEN HANNU 19.05.2013 22:59

No nyt kuulostaa hyvältä Hannu! Kun tavataan, niin halataan, lujaa ja pitkään:):)

t.Kaarina

KORSIJÄRVI SEIJA 19.05.2013 23:56

Monikohan meistä oli kuluneena viikonloppuna VOP:pareitten 30v. juhlissa? :)

SILMUNEN HANNU 20.05.2013 00:14

Huutakoon hep, ketkä olivat:)

Hep!

Ja voitaisko laittaa ensi vuonna nimilaput rintaan, että voisimme tunnistaa toisemme!:)

t.Kaarina

NYYSSÖNEN KAJ 20.05.2013 09:57

Olimme Rutu-sakin kevättapaamisessa Kuningaskunta Hartolassa siis melkein ulkomailla tai vähintään Teiskossa. Tämä oli sitten kesäkauden avaus ja ensimmäinen matka Portugalista tultuamme.

Matka Hartolaan alkoi tökkimään jo heti lähdön jälkeen kun lämmöt alkoivat nousta, mutta vähän nopeitta laskemalla n. 75km/h ja sisätilan lämppäreillä ajoimme Lahteen Raskoneen korjaamolle kolmen vedentäyttö pysähdyksen taktiikalla. Noin 20 litraan vettä meni kerralla jäähdyttäjään mutta onneksi autossa oli mukana toista sataa litraa vettä. Vika oli helppo korjata kaunhan ensin saatin paikka pukilta. 8 mm putki oli katkennut moottorin etupäästä tämä meni moottorin jakotukista paisuntasäiliön yläpäähän ja katkenneena imaisi jäähdyttäjän kuivaksi, vettä oli sentään moottorissa ja hytin lämmityskierrossa.

Että sellaiset matkailukauden avajaiset.

PS! piirturin mukaan pysähdys korjaamolla kesti 1h 5 min. kymmenen pointsia Raskoneelle.

KORSIJÄRVI SEIJA 21.05.2013 00:27

Hep ja NCT:ssä tietty tavataan jo heinäkuussa :)

YLINIEMI SEPPO 21.05.2013 07:53

Hep!

LIIMATAINEN HANNU 21.05.2013 19:02

No hittolainen Kaarina, kun tavataan, siis kun ei jos, joskus jossakin niin jo vain halataan ja kaksin käsin, tiijä vaikka poskisuudelmatkin vaihdellaan! Niin pitkään että huonompihermoisilta alkaa jo pinna loppua! Kun ei enää tarvitse mistään kinata niin paree halata! KJON! ;-)))

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.