Terveiset Transeuropalta

TOIVONEN KAIJA 20.04.2013 22:10

Nyt se sitten alkoi. Elämän eka Euroopan turnee matkailuautolla. Lähtöselvitys alkoi yli tunnin myöhässä ja paatti, aikataulun mukaan klo 20, lähti 21.40.

PATOJA PEKKA 20.04.2013 22:18

Mimmonen on paatti, hytit, ruoat?

TOIVONEN KAIJA 25.04.2013 21:21

Hytti tilava. Jääkaappi integroitu, ulompi ovi rikki. Ikkuna takakannelle. Ruoat hyvät. Tosin brunssi hiukan pettymys.telkkarista näkyi formulat. Sauna, suihkut, poreallas ok. Tax freestä ei saa tupakkaa eikä limua. Oli auki vasta su, kun lähdettiin la. Saunan kerroksesta sai limua automaatista ja baarista vettä hyttiin. Baari meni kiinni la klo 23 ja su klo 21.

TOIVONEN KAIJA 25.04.2013 22:27

Lisää tietoa laivalta ja matkan etenemisestä löytyy meidän blogista: http://kaijapasila.blogspot.fi/

TOIVONEN KAIJA 25.04.2013 22:30

JOS me oltaisiin tiedetty, että herätään kuulutuksiin klo 04.30, oltaisiin otettu laivasta poistumisajaksi klo 5. Tosin paatti ei ollut silloin vielä edes Rostockin satamassa. Aika kävi hiukan pitkäksi, kun odotettiin, että klo 7 päästään ajamaan ulos! Oltiin ajateltu, että on helpompi saada unen päästä kiinni, kun saadaan laittaa herätys vasta klo 6.

TOIVONEN KAIJA 28.04.2013 22:16

Kiitokset toivotuksista! Vietetään iltaa Krk-saarella Kroatiassa. Täällä tavattiin reissun ekat suomalaiset: kolme autokuntaa. Lähtivät jatkamaan matkaa aamupäivällä.

PATOJA PEKKA 15.05.2013 23:50

Linjalla Hki-Rostock ennen liikennöiviin Star-luokan aluksiin verrattuna palvelut ovat aika vaatimattomat - vain hinta on sama.

Ikä näkyy hyttien nuhjuisuutena. Osan hyteistä ikkuna on takakannelle eli merta ei ikkunasta ihailla ja illalla on verhot vedettävä eteen kannella liikuskelijoiden katseilta suojautuakseen. Kaksoissängyllisiä hyttejä ei ole.

Tv:stä ei näy yhtäkään suomalaista kanavaa ja satelliitti-internettikin puuttuu.

Meriaamuna ei aamiaista ole saatavana. Puoleen päivään avoinna oleva buffet aukeaa vasta 9.30. Sitä ennen ei mikään ole auki. Ei edes saa aamun kahvikupillista mistään ostaa. Laivalta puuttuu kokonaan cafeteria-tyyppinen kahvio, jossa tarjolla olisi vitriinissä joku leipä, sämpylä tai muu pulla. Illallispöytä oli hyvä, mutta hyvin niukka ja pieni tarjonnaltaan hinnastaan 27€ huolimatta.

Kaupan liikevaihdon täytyy olla vaatimaton. Aukioloaika on tosi lyhyt ja silloinkaan myytävänä ei ole mitään edullisen tuntuista. Tupakointitilaa ei ole muualla kuin kannella. Lehtiaulassa ei ole yhtäkään suomalaista edes vanhaa lehdykkää selailtavaksi.

Matka laivalla taittui, mutta viihtyisämminkin merimatkasta on muilla laivoilla nautittu.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.