Komea koiranhaukku !

KNAAPI JUHA 27.03.2013 21:23

Tänään on saapunut Jukan lähettämä koiranhaukku CD. Komiat on äänet, kynsien raapimiset ja kaikki on niinkuin pitääkin. Kiitos Jukka !

Nyt sitten alkoi itää uusi suunnitelma. Koirahan on meillä jo omasta takaa ja se (tai hän; makuasia) on lähdössä mukaan Keski-Eurooppaan kolmen viikon päästä.

Ulkomaan matkailuun liittyy myös ajattelu kodin turvattomuudesta matkan aikana.

Tyhjilleen jäävä koti kylläkin huolettaa. Naapurin ikkunoista ei näe, kuka pihassa huseeraa ja poliisiviranomaiset varoittavat jatkuvasti lisääntyvästä asuntorosmouksesta.

Postilaatikko korjataan pois tienhaarasta ja postit menevät eräälle toiselle naapurille. Pihassa on useampi liiketunnistinvalo. Yläkertaan on viritetty epäsäännöllisesti syttyvä ja sammuva sisävalo kellokoneistolla. Ovet on varustettu takalukituksella, karmiruuveilla ja kulmateräksillä, mutta ikkunoistahan aina pääsee.

Mutta sitten:

Voiskohan tuollaisen hyvälaatuisen Steinelin liiketunnistimen kytkeä lampun sijasta sisällä huoneistossa olevaan CD -soittimeen, josta sitten rämäkkä koiranhaukku alkaisi kuulua, kun talon edustalla liikutaan. Yöllä tahi päivällä. Steinelissa on hyvä kantavuus ja säädettävyys. Pisin toiminta-aika on noin 10 minuuttia

Ajattelin, että sähkömies voisi kytkeä Steineliin tulevan johdon päähän pistokkeen (ei kai napaisuus ole kriittinen?) ja normaalisti valonheittimeen meneviin napoihin johdon, jossa taas on pistorasia, johon voisi sen sisällä olevan CD-soittimen kytkeä. Toimisikohan tuo Steine ikkunan sisäpuolella läpi lasien?

Täällä kun näitä tekniikkaa ymmärtäviä on, haluaisin tietää, olisiko systeemi mahdollinen?

KUJANPÄÄ MARKKU 28.03.2013 18:57

Asiallinen kommentti tähän.

Hau - hau !

KNAAPI JUHA 28.03.2013 23:15

Ehe, ehe Kujis !

Nyt on tsydeemi rakennettu ja kytketty ja tuntuu toimivan. Ovelle saapuva käynnistää sisällä ankarat haukkujaiset. Levyltä tulee tasan 60 min haukkua, mutta se keskeytyy aina kuuden minuutin kuluttua, joten varastossa on kymmenen haukkukertaa, koska CD-levyllä on 60 minuutin "suorite". Jää hiukkasen varaa toisinnoille, jos pihassa liikkuu eläimiä tms.

Elän toivossa, että pihaan eksyvä anastusyrittäjä luopuu kuullessaan sisältä riittävän koiranhaukun ja siirtyy jonkun muun pihaan. Itsekästä ajattelua siis.

PALM PEKKA 29.03.2013 07:57

Minulla naapurissa asuu tosi iso mies joka käypi välillä yölläkin ulkona tupakilla. Ei kannata rosvosedän hiippailla täälläpäin. Tuosta jos selviää niin sitten on vakuutus joka korvaa. Meillä toimii systeemi niin että naapureille ilmoitetaan kun ollaan matkoilla. Toimii hyvin on testattukin. Kaveri tuli kerran matkastamme tietämättömänä pihaan ja kun luuli meidän olevan kauppareissulla niin jäi odottelemaan. Eipä aikaakaan kun oli pihaan ilmestynyt iso mies kyselemään että milläs asioilla liikut. Tämä toimii tietysti toisinkin päin kun itsekin olen isokokoinen, en tosin tupakoi ollenkaan. ITE

AHO HELGE 30.03.2013 11:30

Mistä näitä koiranhaukku CD:tä saa ostaa vai onko "Jukalla myynnissä niitä jos on niin yhteystiedot olisi tärkeät.

Kiitos

TURUNEN HEIMO 30.03.2013 17:43

Turvallisuus- ja säikyttelyääniä löytyy netistä. Mn Ebay:sta, ebay.co.uk ja ebay.de, Samantapasia myös Amazonista ja netistä eri saiteilta. Tässä yhden firman tuotoksia. Koiran haukkua http://www.blueartharts.com/webaudio/tango.mp3 Kodin turvaksi http://www.blueartharts.com/webaudio/hs.mp3

HÄNNINEN JUKKA 30.03.2013 20:33

Helge Aholle; lähetähän yksityisviestiä, niin asia selviää.

Saahan noita ebaystakin, muilla ei vaan ole yhtä hyviä... Se patenttini pitää ebayssä. Kalliimpia pönttöjä löytyy kyllä.

HÄNNINEN JUKKA 31.03.2013 12:39

Helgelle vastaus lähetetty, osoitteesta, joka löytyy yhdistyksemme tiedoista. Helge voinee sen halutessaan tarkentaa.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.