Etelän lämpöön syksyllä Jaakon mieli halajaa!

HONKANEN JAAKKO 24.03.2013 18:53

Niin tarkoitus lähteä,mutt nyt lähti jo pelottaa rosmot ja muut häiriköt siellä, nenä läppärissä kiinni olen lukenut "etuteltanpuheita" miten pitää varustautua.

Olen ajatellu että vakiona pitää olla pesäpallomaila,joka kuuluu jo vuosia olleena auton varustuksena,sekä matkaan lisäksi itäplokin vehkeitä.

Että kerkee ottaa mailasta kiinni ennenkuin rosvot kolkuttelee ovea, olen ajatellut hankkia eletroniiklkaa siihen, 12 v.liikeninnistinta,sisätutkaa,aurinkopaneeli järjestelmää,paikannusjärjestelmä,hälyttimiä?

Nyt kysyn arvoisat karavaanari veljet ja siskot ! Mistä näitä edullisimmin saa euroopasta,olettaisin että Saksanmaalta kait? Jos tiedätte osoitteita-paikkoja olisin todella kiitollinen tiedoista lähden sinne pikavisiitille ajoharjoitteluun huhtikuun alussa toisin tullessa ne ja kiinni tietty Virossa Paiden autosähkökorjaamolla edullisesti.

HALTTUNEN TEUVO 24.03.2013 19:42

Ilman "härpäkkeitäkin" on pärjäilty. Tuolla aiheesta jotakin: http://www.rutusakki.fi/index.php?p=1_21_Karavaanarin-turvallisuus

LÖNNQVIST LEIF 24.03.2013 22:49

Jaakko veliseni, oliko sinulla "kaikenmaailman härpäkkeitä" vaunussasi kun alotit matkailun "rosvojen ja ryöväreitten" "paratiisissa" - Virossa? Tuskin sinulla oli muuta kuin avara mieli ja tavallinen maalaisjärki joiden avulla pärjäsit ilmeisen hyvin koska veilä olet kirjoittamassa moisia "hölmöyksiä" tälle palstalle. Ei muuta kuin maalaisjärki mukaan kun lähdette sinne etelään syssyllä,
Lefa

HELLE RAUNO 24.03.2013 23:48

Pohdiskelin 4 vuotta sitten, kun aloitimme samoja asioita. Ainoa mitä olen tehnyt on etuoviin laittamani lisäsalvat sisäpuolelle. Nyt olemme olleet 4 kertaa etelän lämmossä Marokossa a`3kk. ja palelleet loput 2 kk. aina lähinnä Portugalissa , missä tätäkin kirjoitan. Kyllä asia taitaa olla niin, ettei tällaista kuljinta saa millään järkevällä konstilla murtovarmaksi. Yhdyn edelläoleviin kirjoituksiin. Hyviä reissuja.

Käyttäjän lisäys viestiin 24.3.2013 klo 23:59:00 Minulla on Tom tomin navigaattori millä on pärjäilty aivan hyvin. Laitatin Marokossa aurinkopaneelin, jonka tarpeellisuudesta voidaan olla montaa mieltä. Jos aiot viipyä sähköttömissä parkeissa yli 2 vrk. niin silloin se saattaa tienata hintansa. Lähes kaikki ottavat kämppäreillä sähkön, vaikka katolla värkki olisikin. Näin olen havainnut.

LEPPÄ ULLA 26.03.2013 14:48

Yksi mahdollisuus tutkia hintoja ja vaihtoehtoja löytyy sivuilta www.dx.com.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.