Freepaid Kortti Egyttissä?

OLLIKKALA PENTTI 20.03.2013 12:04

Onko tietämystä Minkä niminen yhtiö/liike myy toimivia kortteja laajakaista toimintoihin /läppäreihin/tai ipadehin Egyttissä?

Jään kuulostelemaan Sf karavaanareiden laajaa tietämystä em asiasta? Kiitoksia etukäteen tiedoista! Nimimerkillä ,ei kysyjä tieltä eksy!

NÄRHINSALO ANTTI 20.03.2013 13:01

Vodafone ja Mobinil ainakin toimivat Sharm el Sheikissä. Sieltä löytyy kaupungin eteläpäästä "kioski" josta kortteja näytti saavan.

-a-

HAAPANEN TIMO 20.03.2013 16:13

Varmaan innokkaita auttajia sulle täällä.

@timppa

OLLIKKALA PENTTI 20.03.2013 16:31

Timppa! Näitähän nämä vaanarit on! se aikoinaan tehty fraasi ,että vaanari on kaikkien toveri,Se vain fraasi jolla ei ole toden pohaa ,eiä ole koskaan ollutkaan? Senhän minä olen tienyt jo 80 luvun alusta lähtien.Mitä nää vaanarit on? Illalla sellaisia ne ottaa hilpeenä kaljaa ja aamulla ovat kalpeena hiljaa ,sitten viikolla ei niistä saa edes halaistua sanaa! Mutta kysyimpähän vai,että olisiko ulkomaanmatka osiossa fixumpaa porukkaa jotka joskus ovat voieet käydä muuallakin kuin portugalissa?

Käyttäjän lisäys viestiin 20.3.2013 klo 16:57:24 Se jos olisi heittänyt haasteen tuolla suljetullaa,niin hepulinhan ne siellä olisivat saaneet.Kun niiltä olisi oikein asiaa kysynyt? Olisi voinut tulla vastauksia vaikka niin ? meijän kylän ärrältä niitä saa? Etkös sie pölvästi sitä tiiä? Asiahan on vähän niin ? teet sitten niin tai näin niin asiathan on aina väärin Päin! No täytyy sitten tyytyä Arabin palveluksiin saa han niiltä ,joillakin punnilla ostaa palveluksia?

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.