MATKA RUOTSIIN

BACKMAN JUHANI 20.03.2013 11:08

Heippa oisko tietoo kustavin kautta ahvenanmaalle ja sieltä ruotsiin, lautoilla ja laivalla hinta+ makankestosta onko mahdollista olla öitä saaristossa vaionko mentävä suoraan ahvenanmaalle ja sitten ruotsiin samantien. kiitos vinkeistä tietämättömälle?

HALME MARTTI 20.03.2013 12:18

http://www.alandstrafiken.ax/fin/index.htm

Tässä Ahvenan maakuntahallituksen lauttatietoutta. Nimenomaan ei kannata matkustaa samana päivänä Ahvenanmaan mantereelle. Halvemmaksi tulee yöpyä matkalla Aikataulussa mainittu Osnäs on Kustavin Vuosnainen, josta laiva Ahvenanmaalle lähtee. Eckeröstä sitten Ruotsin puolelle Grisslehamniin ajaa muistaakseni Eckeröline, ellei sitten halua matkustaa Maarianhaminasta Siljan ja Vikingin hotelleilla suoraan Tukholmaan.

KNAAPI JUHA 20.03.2013 12:38

Tuohon edelliseen lisäyksenä, että halpa hinta edellyttää, että on esittää kuitti maksetusta yöpymisestä majoitusliikkeessä matkan varrella. Matkailuautolla on huhtikuusta alkaen 340 euroa hinta ja sekin edellyttää alle 6 -metristä autoa. Tällä hetkellä hointa oli 190 euroa alle 6 metrin autolla. Siis jos ei yövy majoitusliikkeessä matkalla. Sopii harkita . . .

BACKMAN JUHANI 20.03.2013 19:59

Kiitti vinkeistä lisää saa tulla ja paikoista jossa kannataa yöpyä saaristossa ja affenanmaalla

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.