Missä yöksiTallinnassa?

HERRALA JUHANI 17.03.2013 21:29

Olisko kellään kokemusta. Jos iltalähdöllä Tallinnaan niin minne voi jäädä yöksi matkailuautolla. Onko esim, sataman tai Lentosadam lähellä jotain vartioitua parkkipaikkaa. Ei viitsisi enää yöllä ajella pidemmälle. Aamulla pitäisi tutustua uuteen Lentosadam museoon ja jatkaa kohti Latviaa. Ajankohta huhtikuun lopulla.

TUOMINEN PEKKA 17.03.2013 21:48

Piritan jahtisatama on turvallinen .

- BT-
LATVALA MARKO 17.03.2013 22:04

Piritaa minäkin suosittelisin

HERRALA JUHANI 17.03.2013 22:20

Kiitos nopeista vastauksista. Sinne sitten menemme. Eipähän ole kaukana satamasta.

MERIKALLIO VELI-PEKKA 18.03.2013 09:51

Itse olen tuollaisessa tilanteessa, kun on ollut tarvis vain yön yli nukkumiseen (ei vesi-sähkötarpeita) vartioidulla paikalla, käyttänyt satamasta parinsadan metrin päässä Rumbikadun päässä, Statoilin takana olevaa häkkiä. Siitä vaikka jalkapelillä aamulenkillä hilpasee lentosatamaan, hyvä suora kevyenliikenteen reitti.

Ota googlemaps esiin ja katsele reitti.

Käyttäjän lisäys viestiin 18.3.2013 klo 09:57:56 Niin, ota google mapsin street wiev -ukkeli käyttöön ja ajele Linnahallin rappujen alta, näet sen 24h valvotun parklan. Siinäkin mielessä hyvä paikka, että on lyhyt kävelymatka esim. vanhaan kaupunkiin. Niin ja kaiken lisäksi edullinen.

KNAAPI JUHA 18.03.2013 11:45

Minusta voisi laivasta tullessa tehdä U-käännös ja mennä sinne lähtöportin tuntumaan laivan aamulähtöä odottavien sekaan. Ainahan siellä muutama matkakulkine on tullut jo illalla odottelemaan aamulaivan lähtöä. Avonaisella hyvin valaistulla kentällä ei ainakaan väkivaltaa tarvitse pelätä. Varkaatkaan eivät taida rohjeta niin näkyväll'ä paikalla operoida, varsinkin kun asukit ovat kotosalla ja lämmityslaite kohisee. Valojakin voi jättää merkiksi, että kulkine on asuttu. En menisi sinne vanhan Lentosataman pimeisiin pusikkoihin. Toisaalta mitään isompaa vartiointiakaan en kaipaisi.

Aamulla voipi ennen laivan lähtöä kurvata maantielle. Kukaan ei tule satamassa kyselemään, koska niitä laivanodottajia siellä on jatkuvasti.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.