Tää on just tätä

KNAAPI JUHA 05.03.2013 12:01

Janhosen Matti pisti näytille erinomaisen muistion Euroopan maksuteistä. Itse muistan kysyneeni neuvoa käytännön kokemuksista.

Muutama päivä on kulunut ja jo olen kadottanut koko vastauksen, jonka eteen Matti on nähnyt vaivaa. Puolen tuntia olen hakenut, enkä muista, olisiko ollut jäsenpalstalla vai ulkomaan ,matkailussa.

Tuollainen hyvä tieto tarvitsis vissiin printata ulos heti. Sitten tulee vain ongelmaksi se printtien kauhea selaaminen ja säilyttäminen.

Toinen mahdollisuus olisi, että Matti olisi vastannut uudella otsikolla juuri sitä varten, ettei asia häivy jonkun muun rönsyilleen otsikon alle.

Käyttäjän lisäys viestiin 5.3.2013 klo 12:04:17 Voi helvata, että ma olen tyhymä !

Huono omatunto iski, ja ryhdyin katselemaan otsikkoja vähän alempaakin. Johan löytyi. Ja oli Matin aloitus ja oli nyt sitten myös uudella otsikollakin.

NYYSSÖNEN KAJ 05.03.2013 12:15

Matin kirjoituksen otsikko on

TIETULLIT

kirjoitettu suurilla kirjaimilla ja tästä vähän alaspäin.

AHONEN KAI 05.03.2013 13:08

"Tuollainen hyvä tieto tarvitsis vissiin printata ulos heti. Sitten tulee vain ongelmaksi se printtien kauhea selaaminen ja säilyttäminen."

Eikös niitä voisi kopioida ja laittaa eri kansioihin ihan omalla koneella, säästyisi paperiakin.

JANHONEN MATTI 05.03.2013 13:23

Kai ehdotti sitä mikä minulta jäi ehdottamatta.

Jos näette niissä jotain tarpellista itselle tai muille niin kannattaa avata omalle koneelle kirjanmerkeihin tai suosikeihin TIETULLIT kansio johon tallentaa linkin kerrallaan. Sieltä niitä ei nyplä vie ja ovat aina helposti löydettävissä.

Ne on tallennettu nimenomaan perusosoitteina sen vuoksi, että linkit pysyisi kauan toimintakuntoisina.

Ps. yhteinen paikka/osoite tämäntyyppiselle tiedolle olisi tätä päivää mutta sitä nämä sivut ei tätä kummemmin mahdollista.

AHONEN KAI 05.03.2013 13:36

Itse kopioisin ja tallentaisin word-tiedostona omalle koneelle, ei tarvitse etsiskellä nettiä jonkun asian selvittämiseen jossain hevon kuusessa.

AHJOS TIMO 05.03.2013 14:04

Tai sitten voi laittaa linkin Google Mapsiin sopivaan kohtaan. Sinne voi laittaa linkkejä myös näihin keskusteluihin. Havainnollistava esimerkki: http://tinyurl.com/timontinreitti : Napsauta Rostock tai Tanskan vieressä Pohjanmeressä olevat siniset pisarat.

HALINEN HARRI 05.03.2013 15:19

Juha, niin on ja ajan mittaan pahenee, odota vaan. :))

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.