Matkablogi tulossa:)

SILMUNEN HANNU 20.02.2013 22:54

Hei mä tein sen, kolme päivää tähän taisi vaan mennä, mutta blogin sain aluille, ja vielä tänään tulee toinen teksti kunhan vain saan kuvat laitettua!:) Matkablogi sis tulossa, ja pikkuhiljaa lisään siihen juttuaja reissuiltamme, kokemuksi vinkkejä ja kuvia. Olen niiiin iloinen kun sain tämän lopulta jotenkin toimimaan1

Pysykää kuulolla siis:)

http://kaarinankaravaanikulkee.blogspot.fi

Jostain syystä sieltä blogiarkstosta täytyy heti kättelyssä käydä klikkaamassa, jotta koko eka juttu kuvineen aukeaa!?

t.Kaarina

SILMUNEN HANNU 21.02.2013 00:01

Miten ne tekstit ovat voineet kadota yhtäkkiä?En nyt oikein ymmärrä enkä kestä tätä ...ne kuitenkin tulivat siihen, ja ovat meillä vielä yhdellä koneella auki, siihen se sivu avattiin heti kun kiljuin että valmis...???

t.Kaarina

SILMUNEN HANNU 21.02.2013 00:39

No nyt se on silelä, taas!:)

t.Kaarina

HELLSTEN KARI 21.02.2013 08:38

Kiitos blogista! Hyvin toimi. Hyvältä näytti. Kiva lukea. Tahtoo lisää :)

NYYSSÖNEN KAJ 21.02.2013 11:43

Hyvin aukesi niin teknisesti kuin luetun ymmärtämisenä. Tekstin tarina oli jouheasti mukaansa ottava siis nautinto lukea.

Kiitos Kaarina!

SILMUNEN HANNU 21.02.2013 23:07

Kiitos kari ja Kaj, onpa ihanaa saada tuollaista kannustusta!

Laitoin jo toisenkin tekstin, ja seuraavan tulossa on juttukokonaisuus "20 loistava yöpaikkaa talvisessa Euroopassa", eli kerron meidän ttämän jouluntienoon ensisijaisesti Italiaan suuntautuneesta asuntoautomatkasta, yöpaikoista käsin tarkasteltuna. Yöpaikat eivät ole leirintäalueita enkä kirjoita koko juttua yhteen pötköön vaan muutaman yön/päivän jaksoissa.

Otan hurjan mielelläni kaikenlaista blogia koskevaa palautetta vastaan, ja kommentit blogin perään ovat myös tervetulleita:)

Talven riemuja kaikille, etelään ja pohjoiseen!

t.Kaarina

KUJANPÄÄ MARKKU 22.02.2013 08:52

Hyvä. Puolestani kannustan jatkamaan.

JANHONEN MATTI 22.02.2013 09:43

Näiden meidän sivujen eräs heikkous on siinä, että nämä ei palvele etenkään ulkomaanmatkaajia ja vallankaan temaattisia ulkomaanmatkoja tekeviä. Tämä sektori on liiton toimesta tietoisella valinnalla hoidettu niin, että "siinä alusta palvelkaa jäsenet sïllä toisianne". Mitä toki ihan kiitettävästi tapahtuukin, mutta "itsepalvelusuoritteet" joskus tasokkaatkin jää ketjujen sisään, unhon yöhon biittiavaruuteen, jolloin tiedon ja kokemusten myöhempi hyödyntäminen jonkun toisen toimesta on lähes mahdotonta. Kun ei tiedä niin ei löydä!

Blogi edustaa tässä suhteessa pysyvyyttä ja helpottaa jotain toista löytämään vinkkejä ja elementtäjä omaa matkaansa suunnitellessan. Lukemisen nautinto on sitten asia erikseen.

Voimia

NIEMINEN RAIMO 27.02.2013 19:31

Kiitoksia Kaarina Blogista.Mukavaa kerrontaa.Blogin Layoutista sen verran että kun sovitat ne isot kuvat sivun sisällön sisään,Nythän ne tulee vähän yli.Joko pienemmät kuvat,jotka kuitenkin aukeavat ladatun kokoisina niitä klikkaamalla tai asetuksista sisällön ja sivupalkin leveyden säätö,Sitten se on silmää hivelevän kaunis,on se nytkin. Matti tuossa ylempänä kertoi pelkkää asiaa tämän sivuston osalta.Tuossa sivupalkissa olisi varsin hyvin tilaa esim:Blogit,vapaaparkit,ym ym. Jotenkin on semmoinen tunne että me kaiketi joltain osin tätä sivustoa ylläpidetään,siis rahallisesti.Olisiko sivustolla pienen päivityksen aika?

@rami

TOIVONEN KAIJA 08.03.2013 05:03

Kaarinalle kiitokset blogista. Mä olen tykännyt lukea sun juttuja Karavaanari-lehdestä ja tuo blogi on sitten ihan bonus!

Meillä ensimmäinen Euroopan matka vasta edessä ja odotukset korkealla. Ja kieltämättä hiukan tukka pystyssä. MUTTA jos se on meidän juttu, ei tarvitse moneen vuoteen sen kummemmin miettiä, mitä lomalla tekisi! Suomi on kierretty ensin vaunun ja sitten auton kanssa moneen kertaan ja talvisin ollaan reissattu auringon ja lintujen perässä melkein ympäri maailmaa valmismatkoilla. Tämä on nyt jotain ihan uutta!

HÄNNINEN JUKKA 10.03.2013 15:13

Kaarina on valmis isompiinkin kuvioihin. Se "kynnys" on loppujen lopuksi aika matala enää, tuolla tasolla. Pirautahan Kaarina vaikkapa "Södikalle" miksei jollekin toisellekin kustantamolle.

Luen tuon blogin, mutta Janhosen Matti taas kerran pääsi yllättämään. Ihme ukko, vaan kiitos Sinullekin Matti jutuistasi-kommenteistasi, tasossa löytyy näköjään missä vain aiheessa.

SILMUNEN HANNU 16.03.2013 00:43

Markku, Matti, Raimo, Kaija ja Jukka, lämmin kiitos sanoistanne!

Nyt blogi on taas päivitetty, Joulmatka 2012-2013 alkaa:)

t.Kaarina

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.