Kun Ystävänpäivätarjous loppui alkoi uusi

HALINEN HARRI 19.02.2013 18:28

Tämä löytyy tarjoussanalla Suvi. Pakko on vaan yrittää myydä kallishintaisia - vaikka alennuksella.

Käyttäjän lisäys viestiin 19.2.2013 klo 18:29:12 Siis Finnlines.

JANHONEN MATTI 19.02.2013 19:05

Sieltä löytyy alennusmatkoja myös koodilla CAMP. Tokihan hintajousto alaspäin kertoo siitä, että täytösaste ei ole hyvä ja sitä halutaan parantaa vaikka hintoja alentamalla. Varustamolle on parempi saada jotain kiinteiden kulujen peitoksi kun olla saamatta mitään. Karavaanarithan ei laivan kiinteitä kuluja kasvata käytännössä yhtään ja muuttuvia kulujenkin osalta vain hyttisiivouksen ja liinavaatteiden verran.

Meille karavaanareille tämä kyllä sopii vallaan hyvin. Toisaalta kyllähän Itämeren liikenteen hinnoissa on ollut melkoinen "kylmän veden lisä", verrattuna vaikka saman varustamon Adrianmeren laivoilla perimiin hintoihin vastaavilla matkoilla.

Mutta on tällä jatkuessaan muitakin ulottuvuuksia joiden vaikutukset nähdään vasta myöhemmiin. Hyvin monen jäsenmaksun yhtenä perusteena on ollut jäsenyyteen liitetyt laivalippualennukset. Olkoonkin, että tämä systeemi on vuotanut jo pelkästään siitä syystä, SF-caravanin jäseninä on n. 50 % matkaluajoneuvojen haltijoista. Eihän laivayhtiö meihin itseään hirtä. Tämä sotkee koko pystytetyn systeemin, enkä ihmettelisi vaikka se olisi laivayhtiön yksi pitkän aikavälin tavoitteista.

KATEISTO EERO 20.02.2013 10:25

Tuo "Suvi"-tarjous on ollut jo kuukauden tarjolla. Mielestäni se on huono tarjous siksi, että tuon 20%:n alennuksen kanssa hinta on sama kuin viime keväinen hinta ilman alennusta. Tuo 50% kokonaishinnasta tuntuu jo hyvältä tarjoukselta.

KORPPI SEPPO 20.02.2013 22:45

Re: Kun Ystävänpäivätarjous loppui alkoi uusi 20.2.2013 klo 10:25:54 KATEISTO EERO Lähetä yksityisviesti Tuo "Suvi"-tarjous on ollut jo kuukauden tarjolla. Mielestäni se on huono tarjous siksi, että tuon 20%:n alennuksen kanssa hinta on sama kuin viime keväinen hinta ilman alennusta. Tuo 50% kokonaishinnasta tuntuu jo hyvältä tarjoukselta.

Kunpa olisikin kokonaishinnasta! Mutta kun on vain matkailuvälineitten hiinasta:

http://www.finnlines.com/laivamatkat/tarjoukset/helsinki_rostock_jopa_50_asuntoautoista_ja_vaunuista

Eikä ystävänpäivän 50%:n tarjouskaan koskenut lemmikkieläimiä eikä ruokia.

KATEISTO EERO 21.02.2013 09:52

Minä varasin ja maksoin jo ennen ystävänpäivätarjousta matkan Hki-Travemünde. Silloin 50% koski matkustajia, hyttiä ja autoa. Kai nuo ystävänpäivälähdöt ovat vielä voimassa huhtikuun loppuun. Paluumatkalle -20% minulla on "avoin"varaus" voimassa siihen asti, kun Gdynia-Helsinki aikataulut ja hinnat tulevat voimaan.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.