Autoilua Euroopassa..

HÄMÄLÄINEN VEIJO 08.02.2013 19:34

Olimme sydäntalvea paossa automatkalla Euroopassa. Matkapäiväkirja, jos jotakuta saattaisi kiinnostaa, löytyy osoitteesta:

http://laukaanpeurunkagolf.blogspot.fi/
KUJANPÄÄ MARKKU 08.02.2013 19:42

Hienoo, upeeta kuvausta ja kerrontaa.

RAITIMO JOUKO 08.02.2013 22:37

Mukava lukea täältä karavaanarien palstalla välillä golfarinkin juttuja/matkakertomusta. Kiva, että jotkut viitsivät pitää blogia - me laiskemmatkit kirjoittajat pääsemme nauttimaan matkakertomuksista ja vertailemaan kokemuksia. Aika monta tutun näköistä paikkaa näkyi kuvissasi samoin kuin golf kokemuksesi tuntuivat kovastikin tutuilta. Olen vaimoni kanssa myös kolunnut useitakin, todella monentasoisia golfkenttiä matkoillamme, joskus yllätys on ollut positiivinen joskus taas ei. Seuraavan kerran, kun olet assarilla matkalla Espanjassa, ehdottaisin pysähtymään Vinarosissa tai n. 20 km etelämpänä Peniscolassa (siellä hyvä kämppäri aivan A7:n tietullin vieressä). Vinarosin kohdalla, n, 15 km länteen löytyy erinomainen golfkenttä, Panoramica Golf & Country Club. Kenttä sijaitsee "keskellä ei mitään" (vähän niinkuin Guadalhorce Malagassa), mutta vaihtelevan ja sopivan haasteellisen 18 r sekä 9 r par 3 -kentän lisäksi omaa aivan mahtavat harkka-alueet, putti- ja chippigreenit, harjoitusbunkkerit, lobby harjoituspaikat, draiving range n. 400-500 m, lyöntipaikat (nurmelta) molemmissa päissä. GF hinnatkin aivan kohtuulliset ja palvelu aivan toista tasoa kuin Aurinkorannikon röyhkeillä kentillä. Tosin Aurinkorannikon kentilläkin ovat viime vuosina joutuneet tarkistamaan hinnoitteluaan ja käytöstään, kun pelaajia ei enää tahdo löytyäkään kuten aiemmin - suoraa seurausta hulvattomasta uusien kenttien rakentamisvimmasta. Edellisen lisäksi myös tutustumisen arvoinen kenttä (mielestäni) on Sergio Garcian kotikenttä Mediterraneo Golf Castellonissa. Kenttä sopivasti haasteellinen, vaikka singeli pelaajallekin ja greenit sellaiset, että jos siellä osa lukea greenit ja putata niin osaa missä vain Täytyypä tulevana suvena poiketa assarilla "sun kentällä" pelaamassa ja vaihtamassa kokemuksia. Onkin kulunut jo muutama vuosi, kun viimeksi pelasin siellä Laukaalla. Löytyyköhän sieltä muuten asuntoautolle paikkaa/sähköä?

HÄMÄLÄINEN VEIJO 14.02.2013 15:20

Kiitosta kovasti kannustavasta palautteesta. Laukaan golfkentältä löytyy sähkötolppia asuntoajoneuvoille ja olette tietenkin tervetulleita. Lähden mielelläni seuraksi pelaamaan jos vain aika antaa myöten.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.