Kesää odotellessa...

LAHTONEN HENRIK 13.01.2013 16:32

Terve vaan, on tullut taas aika suunnitella tulevaa kesää. Tällä kertaa olemme päätymässä Saksaan, Hollantiin, Belgiaan ja sieltä Tanskan ja Ruotsin kautta kotiin. Aikaa suunniteltu kuluvan noin kolme viikkoa.

Onko teillä ideoita hyvistä paikoista sen jälkeen, kun olemme rantautuneita Travemundeen. Matka lähtee siis ensin Helsingistä Travemundeen ja sieltä Berliiniin. Siitä jatkamme kohti Hollantia ja Belgiaa. Belgiassa suunnittelimme mm Antwerpen, Brugge ja Brussel. Hollannissa taas Amsterdam tottakai.Näiden jälkeen paluu tapahtuu noin viikon aikataululla Tanskan ja Ruotsin kautta Kapellskäristä Naantaliin.

Laivakustannukset Helsingistä Travemundeen harmittavat kyllä, olimme Turun Karavaanimessuilla ja sain sieltä Finnlinesin tarjouksen 2 kpl aikuista, 1 kpl 13 v teini ja karvakorva, yhdistelmänpituus yhteensä 13 metriä. Hinnaksi tälle muodostuu mahtavat 1270€. Sanoin Finnlinesin edustajalle,että maksaisin vain meidän perheen ylityksen...maksaako tosiaan näin paljon??? Puhui vaan High-season ajasta...joojoo. Mutta minkäs teet, jos sieltä haluat ylityksen, kukkaro auki vaan.

Paluu onkin Kapellskäristä Naantaliin, 550€.

Mutta kertokaa tosiaan hyviä ideoita paikoista ja varsinkin caravan-alueista, joissa kannattaa yöpyä. Kaikki ideat otetaan mielellään vastaan.

Palataan asiaan!

T:Henrik

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.