Kanariansaaret

PATOJA PEKKA 10.11.2012 17:41

Monellako on kokemuksia ja tietoa matkasta Kanariansaarille matka-autolla?

Lauttayhteydet ja hinnat, kun löytämieni varustamoiden nettisivuilta se ei oikeasti ainakaan isommalle kalustolle selviä?

Leirintäalueet ja niiden palvelut eri saarilla, kun hakusana camping nättää noilla saarilla tarkoittavan ihan muuta kuin sellainen leirintäalue, mitä me ymmärrämme termillä camping?

NYYSSÖNEN KAJ 11.11.2012 09:49

Kirjoita hakusanan paikalle [kanaria] johan alkaa löytyä juttua

JANHONEN MATTI 11.11.2012 17:10

Noista laivayhteyksistä saat tietoa alla olevasta linkistä.

www.navieraarmas.com

AHONEN KAI 15.11.2012 02:27

"Monellako on kokemuksia ja tietoa matkasta Kanariansaarille matka-autolla?"

Pelkkä arvaus jotain alle10?

"Lauttayhteydet ja hinnat, kun löytämieni varustamoiden nettisivuilta se ei oikeasti ainakaan isommalle kalustolle selviä?"

Rekka- ja bussihinnat pitänee selvittää puhelimitse, matkailukulkimien hinnat löytyvät kyllä ihan netistä.

"Leirintäalueet ja niiden palvelut eri saarilla, kun hakusana camping nättää noilla saarilla tarkoittavan ihan muuta kuin sellainen leirintäalue, mitä me ymmärrämme termillä camping? "

Himppasen karumpia ja sellaisissa paikoissa ettei itselle tulisi pieneen mieleenkään niihin mennä.

Viime ja edellistalvena täällä vissiin parikin ketjua aiheesta, löytynee, ellei konttorin väki ole niitäkin hävittänyt.

Hyvää matkaa

PATOJA PEKKA 17.11.2012 14:11

Kiitos. Näytti nyt nuo varustamonkin sivut toimivan toisin kuin vuosi sitten. Onko kukaan koskaan käynyt Teneriffalla Camping Nauta?

AHONEN KAI 17.11.2012 20:17

"Onko kukaan koskaan käynyt Teneriffalla Camping Nauta? "

Yhden tiedän käyneen, kertoi asuneensa joskus yhden talven siellä, toki muitakin, ainakin siellä näkyy Google Earthin katunäkymässä joku auto.

Varmaan viihtyisä keskeisellä paikalla banaaniviljelmien ympäröimänä, banaaninkerääjärömpöttejä, huonokuntoiset tiet ja vähän epäsiistiä, mutta muuten ihan jees.

Käyttäjän lisäys viestiin 18.11.2012 klo 16:47:29 Jos tuonne Kanarian korkeudelle aikoo ja haaveissa on leppoisa elämä viihtyisällä hyvin hoidetulla leirintäaluella kaikkien palvelujen kera, kannattaa siirtää reittiä 200 kilsaa itään Marokon puolelle.

Tämä Nauta olevan sikanautaa, paikka kuin kerroin, lähin pikkukylä Las Galletas muutaman kilsan päässä aika vähin palveluin. Muita paikkoja Teneriffalta en itse tiedä.

Gran Canarialla lentokentän eteläpäässä 500 metrin päässä kentän liukupolusta aika uuden näköinen mesta, iso aavistyksen vino kenttä, päällysteenä jotain rompolia, sähkötolppia, maalatut reviirit. Lentokonebongarille loistopaikka 24/7, Horneteissa parhaat soundit ;)

Bahia Felizissä CG-500 tiellä lentokentän vieressä oleva alue on lentokerholaisten priva.

Arquineguinissa on kausipaikka, ja rannassa hiekkakenttä, joka avataan torstaisin suljetaan sunnuntaisin, viimeistä paikkaa myöden täynnä paikallisia jo pe alkuillasta, espanjalaista menoa läpi vuorokauden. Ei palveluja

Arguineguinista tietä CG-505 8 kilsaa sisämaahan kapeassa solassa puskien alla kämppäri, aurinko ei varmaan montaa tuntia päivässä sinne paistele. Pari autokuntaa suomesta siellä oli ollut viime talvena kuulemma.

Varmaan noita voi jossain puskissa olla lisääkin, nuo itse bongannut.

http://www.trasmediterranea.es/Step1 Cadizista, tiistaisin klo17, ruokailu sisältyi ainakin viime vuonna matkan hintaan. Koirat saa asua autossa yläkannella (Albayzin)

http://www.navieraarmas.com/en/home Huelvasta, lauantaisin klo 13, ruoka maksoi erikseen pari vuotta sitten. Koirat häkkeihin autokannelle suunnilleen potkureiden kohdalle (Volcan del Tijarafe)

Molemmissa ruuat työmaaruokala tasoisia

Käyttäjän lisäys viestiin 18.11.2012 klo 17:28:38 Se Armaksen satama on vuoden ikäinen, viitoitus on kohdillaan, tietä A-494 kaakkoon rannassa perille asti.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.