Druskininkai?

SILMUNEN HANNU 14.10.2012 16:58

Timppa, yai joku muu paikalla käynyt, osaatteko neuvoa mikä seudun kylpylöistä on se hienoin?! Emme hae hoitoja, vaan kuumia vesiä, poreita, erilaisia saunoja ja hiukan luksusta elämään :)

Tarkoitus lähteä huomenna Balttiaan viikon retkelle, ja Vilnaa kohti mennään, mielellään pistäydyttäisiin tuolla Druskininkaissa kylpemässä ja lähimaastoissa myös retkeilemässä, enkä saa paikkakunnan nettisivuijen avulla oikein tolkkua kylpylöiden laadusta...?

Muitakin vinkkejä kiitollisina vastaan otetaan :)

t.Kaarina

HAAPANEN TIMO 14.10.2012 18:36

Olisiko se sitten Akvapark. http://www.akvapark.lt/workinghours/ Onkohan se miten avoinna kun tuossa on niin omituisesti nuo kuukaudet.

Kuukelin kuvia Akvaparkista: http://tinyurl.com/99dqhsf

Nämä olet varmaankin nähnyt: https://picasaweb.google.com/timppahaapanen/DruskininkaiLiettua# Me olimme nimenomaan hoidoissa, ei altaissa, eikä saunoissa, niin en oikein osaa neuvoa.

@timppa

SILMUNEN HANNU 05.11.2012 22:45

Kiitos Timo noista vinkeistäsi, vaikka loppupeleissä ei Vilnaan eikä Druskininkaihin asti mentykään. Kierreltiin Viron ja Latvian syrjäseutuja ja piipahdettiin Riikassa sekä kylvettiin Jurmalassa sekä Pärnussa.

Jurmalassa Jurmala Spa-hotellin vartioidulla p-paikalla myös yövyttiin ja käytiin vielä pyhäaamun kunniaksi syömässä hotellin aamiainen :) Oikein positiivinen kokemus. Pärnussa Spa Estonia Valkoinen talo tai jotain sinne päin oli myös mukava illan rentoutumispaikka, eikä illan pari viimeistä tuntia maksa kuin muutaman euron.

Noissa maissa spa-sanan takaa löytyy yllättävän usein lähes pelkästään hoitoja antavia paikkoja, joiden seurana saattaa olla myös pieni allas tai sauna, mutta spa-sanan ei voi luottaa tarkoittavan kylpylää, missä erilaisissa altaissa ja saunoissa voipi nautiskella.

Rakveressa on kiva kylpylä missä monta erilaista kivaa saunaa, mm suolasauna, mutta se ei nyt osunut reitille vaikka kuinka yritettiin.

Jos tai kunhan ennätän, yritän saada kuvakosteen tuosta matkasta haalittua kasaan!

t.Kaarina

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.