Caravanalueita ?

HONKANEN JAAKKO 30.09.2012 20:50

Torreviejan - Alicanten lahettyvilla viihtyisia Caravanalueita onko ?

Tiedoista kiitollisena Esnan -Jaakko maailmalla.

MARTTILA RAIMO 30.09.2012 23:46

Tervehdys

Viime maaliskuussa paluumatkalla Marokosta, kävimme mukavalla lierilueella Alicantessa, noin 16 km Santa-Polasta etelään päin.

Paikka on Guardamar del Segura Alicante camping.

Siisti ja hyvällä paikalla, satelliittiantennipiskokkeineen ja sähköineen, vesipiste jokaisessa loossissa. Auringonottoaltaat erittäin hyvät ja kuntosalit käytettävissä ja muita palveluja...

Katso liittenäolevat kuvat.

Hintakin oli kohtuullinen ACSI-kortilla/shekillä 16 euroa/vrk sähköineen.

Tarkempia tietoja löytyy ACSI-kirjasta navigointitietoineen.

TOIVONEN MARTTI 01.10.2012 08:58

Tuo on varsinaiselta nimeltään se Camping Marjal jota Holmströmin Jaana ja minä suosittelimme tuolla toisessa ketjussa.

Ihan fiksu paikka. Sisäuima-altaassa täytyy pitää uimalakkia ja kuntosalissa täytyy olla mukana hikipyyhe. Näin meille napakasti opetettiin.

Paikasta jäi ihan mukava tunne. Naapuriloosissa oli ruåtsalaispariskunta jonka kanssa tuli juteltua, suomalaisia ei alueella ollut.

Tultiin Santa Polasta ja ihmeteltiin kovasti miksi suomalaisia oli aika kolkossa Santa Polassa pilvin pimein eikä ollenkaan viihtyisässä Marjalissa. Vaatimaton kansanluonne? "Meille kurjille kelpaa kyllä vähän vaatimattomampikin..." mot

SÄÄVÄLÄ-RASILA MARJA 01.10.2012 10:10

Camping Marjalin viihtyisyys pitää varmasti paikkanssa, mutta olisiko kuitenkin niin, ettei se viihtyisyys ole aina ulkoisista puitteista kiinni. Camping Marjal on kaupungin ulkopuolella, kun taas Camping Santa Pola on kaupungin "reunalla". Santa Pola on mukava kaupunki hienoine rantoineen. Sekä ylä- että alakaupunki ovat kävelymatkan päässä kämppäriltä. Tosin itse emme ole viettäneet aikaa Camping Santa Polassa, mutta alueeseen olemme kyllä tutustuneet. Aikaa olemme viettäneet (puskaparkeissakin) monina vuosina Santa Polassa(kin) ja olemme siellä viihtyneet.

Käyttäjän lisäys viestiin 1.10.2012 klo 10:47:29 Uusi "steriili" kämppäri Lo Monte on Torreviejan eteläpuolella Pilar de la Horadadan alueella rakentamattoman "pellon" reunassa (Google Mapsissa koordinaatit näyttävät paikan väärin).

http://www.campings.com/camping-lo-monte

Käyttäjän lisäys viestiin 3.10.2012 klo 09:45:33 Tässä Jaakolle lisää kämppäreitä Alicanten liepeiltä.

http://www.campinglamarina.com/ http://www.campingmarjal.com/ http://www.campingeljardin.com/ http://www.campingpalmmar.es/CAMPING/Bienvenida.html

TOIVONEN MARTTI 01.10.2012 11:42

"Sekä ylä- että alakaupunki ovat kävelymatkan päässä kämppäriltä. "

Kyllä, mutta se on todella epäviihtyisä kävelymatka, iso katu teollisuusalueelta tuntuvan kaupunginosan läpi. Itse kaupunki loppusyksystä todella kuollut, avointa kahvilaa tai ruokalaa saa hakea.

Turvallisen pyörämatkan päässä Marjalista on monia oikein mukavia paikkoja vaikka itse alue onkin hiukan syrjässä kaupungista eli matka Guardamar del Seguran keskustaan on aivan vähän pidempi kuin Santa Polassa.

Mutta makuasioita, ei kannata kiistellä. Siitä huolimatta ihmettelen suomalaisten keskittymistä Santa Polaan. mot

SEPPÄLÄ MARTTI 02.10.2012 09:43

Soppii ihmetellä! Saithan Toivonen jo viime talvena vastineen?

TOIVONEN MARTTI 02.10.2012 11:59

Sain vastineen, kyllä kyllä.

Mutta oleskeltuani molemmissa paikoissa olen muodostanut oman mielipiteen jota ei kyllä vastineen argumenteilla voitu muuttaa. Mutta kuten tuossa sanoin, makuasioita joista ei kannata kinata.

Sanotaan vaikka niin että meidän tapaan matkailla tuo Marjal meille tärkeine palveluineen on paljon sopivampi.

mot

AHONEN KAI 03.10.2012 01:37

Lähde Jaska Fugeen saakka, jos itse joskus kämppärille eksyn, niin siihen Sohailin linnan kupeeseen majani laittaisin, lyhyt matka minne vaan. Hyvän kuppikunnan kun sieltä niistä löytää niin kuulemma ihan jees.

Oletko jo jossain menossa? treffataan tuossa ensi kuussa, soitellaan

HOLMSTRÖM JAANA 03.10.2012 01:56

Kolme vuotta sitten, kun meillä oli mahdollisuus viettää sydäntalvi Espanjassa, menimme ensin Santa Polaan. Ehdimme olla neljä päivää kun meille tultiin sanomaan että meidän pitää siirtää auto toiseen paikkaa, oli kuulemma tapahtunut kaksoisbuukkaus. Meidän ihmetellessä miksei toinen perhe voi mennä meille ehdotettuun paikkaan meille sanottiin ettei se käy. Pinna kärähti sen verran että päätimme häipyä saman tien. Onneksi satuimme menemään Marjaliin joka on monta kertaa parempi paikka kuin Santa Pola. Santa Polassa on pienet parcelat, siellä ollaan kuin "sillit suolassa". Paikka on jyrkän mäkinen jos paikkasi on mäellä on sinne kiipeämistä. Ei sovi huonojalkaiselle.Näin pienen ulkouima-altaan, portti sinne oli lukossa. Marjalissa on pari kertaa isompi parcela, sisäuimala saunoineen ja kuntosaleineen, todella isot ulkoaltaat, ilmainen Wlan joka myös toimi kohtuullisesti, yleisiä tiloja runsaasti ja ne ovat siistejä jne. Fasiliteetteja on runsaasti, jopa koirillekin oma pesupaikka. Eikä rannalle tai kauppoihin ole pitkä matka, ne ovat noin kilometrin päässä. Mitä muuta ihminen kaipaa viihtyäkseen? Kyllä minäkin ihmettelen miksi suomalaiset osaavat aina valita huonotasoisia paikkoja.

TOIVONEN MARTTI 03.10.2012 09:55

Pitää vielä hiukan jatkaa aiheesta ettei jää väärää mielikuvaa.

Tuo vastine jonka sain kuvasi suomalaisyhteisön mukavaa yhdessäoloa, ei leirintäalueen vaan tuon porukan takia. Yhteisiä pyöräretkiä, petankkia, tansseja jne jotka varmaan on mukavia. Eli suomalaiset osaa pitää hauskaa yhdessä vaikka alue millä ollaan onkin aika ankea. Alueesta huolimatta, ei alueen takia.

Kun ketjun aloittaja kuitenkin kysyi viihtyisistä alueista niin kerroin mikä alue on mielestäni viihtyisä.

mot

HONKANEN JAAKKO 03.10.2012 11:48

Kiitokset teille kaikille vinkkeja antaneille, ja Kaitsulle olen Torreviejassa pidan taalla "kotia" muutaman viikon taalta "vakoillaan" kaydaan katsastamassa hyvät paikat ensi-syksyä,talvea ajatellen.Ensi kesänä voidaan vaihtaa lisää kuulumisia talven varalle Esnassa.Huhtikuussa pika kierros Hollannissa yhdistelmällä ennen kesäkauden alkua.Aurinkoista syksyä ja iloista mieltä kaikille karavaanareille!

HOLMSTRÖM JAANA 03.10.2012 22:33

Minä en ymmärrä, miksi suomalasten pitää aina ahtautua seudun huonoimpaan leirintäalueeseen, eikö sitä yhteiseloa ja hauskanpitoa voisi harrastaa hiukan tasokkaammissa puitteissa. Olen kuullut että Fugessa on sama juttu, suomalaisten suosima alue ei hääppöinen ole. Siellä Santa Polassa ollessamme kysyin missä suomalaiset kokoontuvat? Vastauksena sain suomalaiskansallisesti "siellä ne petankia pelaavat". Kentällä ei ainakaan sillä kertaa ollut "ristinsielua". Jäin miettimään että kuinkahan suomalaiset ottavat uuden tulokkaan vastaan? Sitten tuli se häätö että tuttavuuden teko jäi. Muuten vastaukseksi ei sitten riitä että Marjal on kalliimpi. Marjalisssa jos yöpyy kauemmin niin hinnat laskevat. Alennukset alkavat jo kahden päivän jälkeen. Lisäksi se on ASCI-alue.

LÄHDESMÄKI RISTO 04.10.2012 08:10

Milloin Jaakko on takaisin Esnassa. Olen tulossa Esnaan 19.10 iltapäivän laivalla Emännän ja koirulin kanssa.

HONKANEN JAAKKO 05.10.2012 22:32

Kylla jaakko on Esnassa 19 paiva,soittelen kun tulen Viroon.Paastaan possuja jahtaamaan etteivat taas pihaa tongi ylosalaisin.

POHJAMO PEKKA 07.10.2012 20:33

Moro.Olimme viimetalven paluumatkalla kotiin , Marjaalin kämppärillä kaksi viikkoa aivan loistava mesta kuten kuvista voi päätellä. Kaupunki sopivan fillarimatkan päässsä hienoine rantoineen , kivat keskusta kahvilat, myös satama katsastamisen arvoinen, hieno kaupungin puisto sattuu myös fillarimatkan varrelle. Sit toisenlaista maisemaa tarjolla 1km päässä rannalla, ( nakuranta ) kilometritolkulla ja tosi hyvä uimaranta jos merivesi kiinnostaa. Meidän aikana ei myöskään muita Suomalaisia, mut pari Börjee ja juuttia oli paikalla muiden lisäksi, pääosin enkkuja ja sakuja.Ollan oltu myös siellä missä Suomalaiset yleensä viihtyvät, mut ne paikkana ei ole meitä varten, muuten kyllä. Marjaali on hyvä mesta jo hinnankin puolesta ( ACSI- kortti ). Pesutilat ja wc hohtavat puhtauttaan. Käykää ihmeessä tällä gämppärillä.

Terv. Pekka

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.