Pariisi&Espanjan rannikko joulukuussa, suosituksia?

HEIKKINEN KALLE 18.09.2012 15:20

Tervehdys karavaanarit! Haaveissamme on karavaanarijoulu Espanjassa ja matkalla sinne haluaisimme tutustua ainakin Pariisiin. Onko teillä suosituksia pariisilaisesta hyvästä leirintäalueesta, jonne olisi helppo ajaa, yhteydet nähtävyyksiin sujuvat ja viihdykettä lapsillekin löytyisi leirintäalueelta siis ulkoleikkipaikka olisi hyvä? Ilahduttavan moni alue Pariisissa on auki ympäri vuoden. Meillä on käytössä tuo Europa Camping und Caravaning, mutta ajattelin huhuilla hyviä käyttäjäkokemuksia alueista täällä.

Ranskassa varmaan testaillaan tuota maatiloilla majoittumista, se kampanja kun on nyt voimassa ja oppaan tilaten + tervehtien talonväkeä pihaleirinnän pitäisi onnistua. Onko teillä siitä kokemuksia?

Espanjaan tähdätään jouluksi ja haluttaisiin viihtyisä ja lapsiperheelle mukava alue jostakin kohtaa rannikkoa. Sielläkin näyttää olevan jonkin verran valinnanvaraa aukiolevissa leirintäalueissa, mutta siis onko tiedossanne joitakin lämpimästi joulunviettoon suositeltavia alueita? Muutama vuosi sitten sain täältä mainion vinkin leirintäalueesta (Camping Aufenfeld, Zillertal, Itävalta) ja ajattelin kokeilla nytkin. :) Olisi hienoa löytää viihtyisä joulunviettopaikka, josta olisi myös mahdollista tehdä turvallisia pyörälenkkejä eli missähän olisi kelpo pyörätieverkosto eikä vain kapoista autotien laitaa?

Matkahaaveilutunnelmissa, Severiina

JANHONEN MATTI 18.09.2012 20:17

Pariisissa tai paremminkin hieman sen ulkopuolella on montaa camping-aluetta. T'ässä yksi ympäri vuoden auki oleva. http://www.campingparis.fr/ Sijainti Boulognen alueella Seinen varrella n. 4 km Eiffeliltä. Alueen portilta pääsee bussilla Porte Maillotin metroasemalle josta on muutama pysäkinväli vaikkapa Concorde-aukiolle tai vaikka Louvren taidemuseon "kellariin". Lippuja saa respasta.

Alueelle on aika helppo mennä Pariisin kehätietä pitkin. Alueen katuosoite ja koordinaatit löytyy alueen nettisivuilta.

HAKULINEN JOUKO 20.09.2012 09:23

Kesäkuussa yövyttiin neljällä eri tilalla ja kokemukset olivat ihan hyviä. Voimme suositella. Kielitaidosta on tietysti hyötyä; me emme osaa ranskaa ja käymillämme tiloilla osasivat huonosti tai ei ollenkaan englantia, mutta riittävään yhteisymmärrykseen päästiin.

HOLMSTRÖM JAANA 21.09.2012 05:18

Costa Blacalla, lähellä Torreviejaa oleva Camping Marjal. Oikein hyvä, viime vuonna remontoitu spa (jossa on suomalaiset saunat) joka kuuluu hintaan samoin kuin Wlan (siis ilmainen). Alueella pieni kauppa, ravintola, vajaan kilometrin päässä iso supermercado ja kiinankauppa josta löytyy kaikkea mahollista halvalla. (Ite ostin bikineitä vitosella). En osaa laittaa linkkiä alueelle mutta löytyy kun googlettaa. Costa Blancan alue on ilmastoltaaan hyvä, Ilma on aurinkoista ja kuivahkoa, alueen suolajärvet auttavat hieman hengitystieongelmaisia. Siellä ei myöskään tuule niin paljon kuin Fuengirolassa. Ja ajomatka on paljon lyhyempi, Costa Blanca sijaitsee Murhian alueella.

TOIVONEN MARTTI 21.09.2012 09:12

Linkistä http://www.campingmarjal.com/ aukeaa sivut joilla voi valita aika monta kieltä, ei kylläkään suomea.

Siisti fiksu paikka, hyvät fasiliteetit, talvella aika paljon pidempään oleskelevia pohjoismaalaisia, ei kuitenkaan juuri suomalaisia. ACSI-kortilla 16 ekua/vuorokausi, varmaan pidemmät sopimukset halvemmalla.

Käyttäjän lisäys viestiin 21.9.2012 klo 09:33:17 Todellisista hinnoista ei oikein tiedä mutta näyttäisi ACSI-kortin hankkiminen kannattavan: Parcelan hinta on "Del 10 de Septiembre al 31 de Diciembre: 27.90€" Erityinen ennakkovaraushinta, sisältyy kaksi aikuista ja yksi lapsi. Kaksi yötä ja kortin hinta on tienattu.

BERG LEIF 21.09.2012 09:34

Parisissa minäkin suosittelen Camping Pairis - Bois de Boulogne metsässä. Lähellä ydinkeskusta. Bussilla, polkupyörällä tai vaikka kävellen. Hyviä kokemuksia viime keväästä. http://www.campingparis.fr/

VEIJOLA ESA 21.09.2012 10:56

pariisin länsipuolella löytyy edulinen maissons laffitte camping http://www.sandaya.fr/web/FR/Campings/France/Paris/Maisons-Laffitte/Apercu.htm saman nimisestä esikaupungista. paikka löytyy acsi oppaasta. helppo ja nopea pikametroyhteys suoraan pariisin keskustaan. Versaillesiin pääsee kätevimmin taksilla n. 30:llä ekellä. Hyvät pyöräilymahdollisuudet läheisellämetsäpuistoalueella. suosittelen.

VEIJOLA ESA 21.09.2012 11:04

espanjan aurinkorannikolla hyvätasoinen leirialue löytyy fugen ja marbelan puolivälistä, Capobino. Siellä käy myös camping shekit. Ei liiaksi Suomalaisia. lidli lähellä ja busseilla pääsee edullisesti kylille. Lämmitetty uima-allas löytyy. alueella mänty puustoa ja paikat voi talvella olla varjoisia. Google mapsista voi etukäteen tutkiskella aluetta ja hakea aurinkoisimpia pitchejä.

Käyttäjän lisäys viestiin 21.9.2012 klo 11:10:29 espanjan rannikolla kehnonlaisesti pyöräteitä ja rannikko aika jyrkkää (= vaativaa) Paremmat alueet löytyy pyöräilyn harrastamiseen portugalin algarven alueelta maaston tasaisuudesta johtuen. Tavira ja olhao suositeltavia. Myös sisämaan castro verde hyvätasoinen mutta hieman viileämpi joulun aikaan, eikä rantaa ole.

HEIKKINEN KALLE 29.09.2012 23:06

Lämpimät kiitokset hyvistä vinkeistä vastanneille! Alueet näyttävät hyviltä, merkataan osoitteet muistiin. Toivottavasti Espanjassa on rauhallista lomailla tuolloin, nyt vaikuttaa kovin levottomalta. Severiina

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.