Terveiset Irlannista

VIRTANEN JUKKA 24.08.2012 00:19

Tultiin tänään vihdoinkin lomamatkan pääkohteeseen Irlantiin. Siis laivalla Walesin Fishquardista Irlannin kaakkoiskulmaan Rosslareen, jonka leirintäalueella nyt olemme. Matkattu on kaksi ja puoli viikkoa Baltian, Puolan, Saksan, Belgian, Ranskan ja Englannin kautta. Siisti, kiva cämppäri, ja netti toimii upeasti ja ilmaiseksi. Tästä alkaa matkan pääkohteen kierto myötäpäivään saaren ympäri. Mukana ovat myös meidän yorkkitytöt Lilli ja Mette. Nyt koirien kanaalinylitys onnistui Ranskasta Englantiin hienosti yhdellä kierroksella eläinlääkärin kautta satamaan, toista kuin kaksi vuotta sitten käyty sirkus. Kuvassa ollaan tänään satamassa odottomassa laivaa Irlantiin. Samalle laivalle tulossa oleva turkkilainen porukka ihastui Meten ja Lillin vaaleanpunaisiin rusetteihin ja kaikki halusivat ottaa kuvia. Varsinkin kun kuulivat, että oltiin viime kesänä koirien kanssa Turkissa ja Istanbulissa. Terveiset, erityisesti VOP-kerholaisille: Jukka ja Sirpa Virtanen PS Kiitos Irlannin vinkeistä!

KOIVULA REIJO 24.08.2012 12:57

Tervetuloa!

Dublinissa on sitten Tall ship Race joten aivan keskustan liepeille ei kannata tulla!!! Odotetaan noin miljoonaa kävijää joten ruuhkaa on!!! Mikäli nytten pohjoiseen päin olette lähdössä. Waterford ja Cork on aivan siinä teidän lähistöllä joten ne kannattaa käydä katsomassa!!

Mukavaa matkaa!!

Reijo

HJELM ARTO-VEIKKO 24.08.2012 15:44

Minkä verran maksoivat lauttaliput.

t Jelmi

VIRTANEN JUKKA 26.08.2012 02:03

Kiitos tiedosta. Dubliniin ei olla kuitenkaan vielä viikkoon pariin menossa. Nyt ollaan Corkin kaupungin lähellä. Leirintäalueet ovat olleet kaikki maaseudulla, ja täältäkin on 8 km Corkin keskustaan. Ajetaan huomenna kuitenkin sen kautta. Sitten lähdemme Ring of Kerrylle, eli ajamaan tuo niemimaa ympäri. Matka Englannin Fishquardista Irlannin Roslareen maksoi 215 puntaa kuuden metrin autolla ja kaksi henkilöä (koirat ilmaiseksi). Laivoja menee yksi päivällä klo 14.30 ja yksi yöllä klo 2.30. Tilaa löytyi hyvin, kun kävimme satamassa aamulla varaamassa matkan. Laiva oli kyllä aika täynnä. Tiet ovat täällä välillä tosi kapeita ja vauhti on kovaa. Tomppa oikaisee kaikkien pikkuteiden kautta, jos ei vahdi karttaa tarkasti. Liikenneympyröitä on paljon, kuten Englannissakin. Ajavat kovaa niihin sisään. Oikealle ei ainakaan meidän Hymeristä nää aina kunnolla ja tööttiä tulee niskaan silloin tällöin. Muuten ihmiset ovat täällä selvästi ystävällisempiä kuin Englannissa. Kalja on kallista, melkein kuin Suomessa... Terveisin Sirpa ja Jukka

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.