Koira mukana Pohjois-Norjassa

HEINONEN IRMA 21.08.2012 17:55

Olisiko kellään tietoa hyvistä eläinlääkäreistä Pohjois-Norjassa Kirkkoniemen ja Hammerfestin välillä? Koiralle annettavaa ekinokokkoosilääkitystä varten tätä kyselemme, kun ei ole aiempaa kokemusta asiasta.

SILMUNEN HANNU 21.08.2012 18:16

Heissan!

A, Sen eläinlääkärin ei tarvitseisi olla mitenkään erityisen hyvä, sillä hänen roolinsa olisi vain katsoa kun isnä annat koirallesi herkullisen makuisen pienen pillerin, mikä koiranluuksi on naamioitu, ja lyödä sen jälkeen leima koiran passiin:)

B. Sitä ei enää heinäkuun lopun jälkeen Norjasta tuoduille koirille tarvita, joten yksi ongelma vähemmän koiran kanssa kulkiessa!:)

Nimimerkillä heinäkuun alussa vielä koiransa suomeen norjasta salakuljettanut:)

Eli Vadössä ollut elöäinlääkäri ,siellä ja Kirkkoniemellä siis on, ei ehtinyt meille sopovana päivänä ottaa meitä vastaan, sillä oli lammastiloilla..niinpä annoimme vain lääkkeen ja tulimme yöllä koira pöydän alla suomeen. Ei se ollut kivaa, mutta meidän oli päästävä kotiin määräpäivänä...

t.Kaarina

Käyttäjän lisäys viestiin 21.8.2012 klo 18:18:11 onpa kirjoitusvirheitä mutta ehkä selvän saa, vadsössä siis on eläinlääkäri! ja isnä on sinä...

HELENIUS JUHA 21.08.2012 19:03

Uusien ohjeiden mukaan (tullut voimaan 26.7) ekinokokkilääkitystä ei enää vaadita Norjasta Suomeen tultaessa. Norja on myyräekinokokista vapaa maa nykyään. Katso Eviran sivuilta tarkemmat ohjeet.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.