Trelleborg-Rostoc

HIETALA PEKKA 19.08.2012 13:00

Onko kellään tietoa vaatiiko väli ennakkovarauksen?

SILMUNEN HANNU 19.08.2012 15:21

Ei vaadi, mutta jos haluaa varmistaa määrättyyn laivaan mahtumisen, sen itse ainakin tekisin.

Kerran yritimme Rostockista Gedseriin aamulla kello kuusi, mutta vuoro oli täysi. Kello kahdeksan laivaan kohti Trelleborgia tilaa taas löytyi runsaasti. Tuolloin olimme ajaneet yön yli Prahasta Rostockiin (varaamatta siis mitään), ja kuvittelimme tilaa löytyvän Gedseriin. Onneksi löytyi Trelleborgiin, sillä piti ehtiä tukholmaan seuravaksi aamuksi:)

Trelleborg-Sassnitz välille olemme aina tehneet varauksen pari päivää ennen, mutta Gedser-Rostock välille soittaneet toisinaan paria tuntia ennen ja kysyneet varaustilannetta, joskus ollut täynnä joskus ei.

Tuon kokemuksen voimin en ainakaan minä osaa edes sanoa mitkä vuorot ovat suosittuja mitkä eivät, eli koska voisi luottaa tuuriin, koska ei. Paitsi että pe ja su illat on varmaan melko täysiä, vikkonloppumatkailijoista.

t.Kaarina

HAAPANEN TIMO 19.08.2012 16:30

Ei liity Pekan kysymykseen, mutta heinäkuussa korkkasimme meille uuden välin. Puolan Swinoujsciestä Ruotsin Ystadiin. 22.30-07.00. Ei halpa,( 263€ auto+2 ) mutta mahtavaan kaupunkiin pääsee siinä ohella tutustumaan. Reilun kilometrin rantapromedaari täynnä kuppiloita ja muuta mukavaa. Hiekkarantaa viitisen kilometriä. Kämppäri rannan tuntumassa.

Vuosia olen sinne yrittänyt mennä, ja nyt pääsin kun varasin sen paatin sieltä.

@timppa

HACKSPIK MARKKU 23.08.2012 12:14

6.8-12 Päivävuorolla tultiin Sassnitz-Trelleborg ja laiva oli puolityhjä

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.