Eesti caravan

KATEISTO EERO 08.08.2012 14:16

Yritin varata Eesti karavan-alueelta Vosusta paikan autolle, mutta vastasivat, että paikka ei ole enää camping-paikka. Onko jollain tietoa, että paikka olisi lopettanut?

RAINETSALO KARI 08.08.2012 16:09

Eesti karavan vaihtoi puheenjohtajaa. Ja kas kummaa! Alueen pitkä vuokrasopimus sattui samalla katoamaan. Maanomistaja hääti Eesti karavanin alueelta. Kyllä siellä leirintäalue edelleen toimii. Ongelma on se,että alueen rakennukset ja kalusto on karavanklubin omaisuutta. Saamieni tietojen perusteella maanomistaja haastetaan asian tiimoilta oikeuteen. Nykyhallituksen jäsenet käyttävät sanaa "vargat" Minä en periaatteelisista syistä nyt kyllä käyttäisi alueen palveluita. Vanha puheenjohtaja vaunuineen jatkaa oleskelua alueella.

RIIHELÄ ESA 08.08.2012 16:38

Toivottavasti virolaiset kolleegat joskus pääsevät alueellaan samalle tasolle kuin me. Siis että alueen suurin ongelma on se, että vakiasukkaat ovat kiinnostuneita vieraampien asioista ja että tervehtimiskäytännössä on ajoittaisia puutteita. Meillä sentään alueet ovat auki ja palvelut pelaavat.

HAAPANEN TIMO 08.08.2012 17:28

Mitä se Esa nyt, kummallisia kokemuksia. Useasti alueella käynyt?

Eesti Karavan Klubilla ei ole mitään aluetta enää. Juhannuksena kokoontuivat muutama kymmenen kilometriä Võsusta itään jonkun klubilaisen pellolle meren rannan lähelle. Muutamia klubilaisia on jäänyt kaapatulle alueelle.

Sikäläisellä foorumilla moititaan kovasti entistä puheenjohtajaa http://www.matkaauto.com/index.php?option=com_fireboard&Itemid=27&func=view&id=5831&catid=11

"Ainus mida usun, on see, et ühist rahakotti ei saa pidada ja kasutada nagu enda isiklikku ja sellest tulenes ka "eelmise pealiku" maha valimine koos uue juhatusega"

Karin mielipiteestä olla käyttämättä entistä klubin aluetta olen toista mieltä, mitä se auttaa jo siellä ei käy. Tuossa uusien "omistajien" linkki: http://www.lepispea.eu/galerii.html

@timppa Klubin jäsen no:254

RIIHELÄ ESA 08.08.2012 22:45

"Mitä se Esa nyt, kummallisia kokemuksia. Useasti alueella käynyt?"

Öh, en kertaakaan. Tuosta aikaisempaa vain luin, että heillä ei ole käyttökelpoista aluetta ollenkaan nyt. Varmaan mieluummin olisivat toimivalla alueella, vaikka joku sitten tervehtisikin vähän laiskasti? Meidän "ongelmat" omien alueiden kanssa kun ovat tuota tasoa.

LEPOLA SAKARI 09.08.2012 11:02

Heinäkuussa oltiin tällä alueella ja ihan hyvältä se Viron mittapuulla vaikutti. Se jäi epäselväksi kuka sitä omistaa, mutta ei se meitä haitannut. Kaikki toimi ja ihmiset olivat ystävällisiä.

HAAPANEN TIMO 09.08.2012 15:56

Näin on. Me vaan ollaan Karin kanssa hämmentyneitä tilanteesta koska melkein alusta asti on siellä poikkeiltu ja yhtä porukkaa Virolaisten kanssa oltu.

Silloin kun se takapelto avattiin tapahtui jonkilainen muutos. Takaosa oli vieraille ja vanhapuoli paikallisille. Hommasta tuli bisnestä.

Vuokralaisen saavutusten kaappaaminen ei ole täällä meilläkään vierasta. Kerrotaan vain että veisitkö talosi pois.

@timppa

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.