Budapestin leirintäalue Haller + Nurnberg

RUOTSALAINEN JUKKA 22.07.2012 23:00

Hei, kyselin keväällä Budapestin leirintäalueista ja sain hyviä vinkkejä. Valitsimme Haller nimisen alueen. Tässä lisätietoja, jos jolle kulle niistä on iloa. Alue on noin 3 km keskustasta. Keskustaan pääsee omilla pyörillä tai sitten maanalaisella sekä raitiovaunulla, jotka kumpikin lähtevät leirintäalueen tuntumasta. Alue oli siisti ja hintaan sisältyi paikka, sähköt, suihkut, pyykinpesukoneet. Alueella pieni kuppila, josta sai kohtuu edukkaasti ruokaa ja juomaa. Palvelu oli repsassa erinomaista ja ystävällistä. Jopa alueen ohjeet oli suomeksi. Respasta sai ostaa myös sightseeing liput. 4. yö oli ilmainen. Olimme 4 yötä ja kolmen hengen ja mauton keskihinnaksi tuli noin 25 euroa / vrk. Jos haluaa Budan keskustaan, niin tässä yksi ok mesta. Ai niin Wifi sisältyi hintaan.

Nurnbergissä olimme keskustassa Knaus- nimisessä kämppiksessä. Tämä alue oli lievä pettymys. Peruspalvelut olivat ok, mutta hinta tuntui arvokkaalta - noin 38 euroa / vrk. Hintaan ei sisältynyt Wifiä, vaan se maksoi erikseen, mutta ei toiminut muuta kuin toimiston lähellä. Alue on noin 4 km keskustasta, vanhasta kaupungista.

Tässä muutama vinkki .

SUOMI SEPPO 08.08.2012 12:31

Haller kuuluu ACSI-alennusalueisiin. Hinta 10/5-5/7 ja 1/9-30/9 16€ (2 aikuista) ACSI-kortilla. Jos matkustaa euroopassa sesongin (mielettömän ruuhkan) ulkopuolella niin säästää kortin hinnan muutamassa vuorokaudessa. @seppo

IPATTI VEIKKO 08.08.2012 16:08

Täydellinen luettelo Euroopan ASCI ja Camping Check alueista kaksin coordinaatein löytyy sivulta www.koti.mbnet.fi/fredrei erikseen ja myös maittain.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.