Loma reissulle tietoa..

HIRVINIEMI TAPIO 22.07.2012 18:49

Olis tarkoitus Asuntoautolla mennä Vaasasta Uumajaan ja ajaa se korkearannikko tulla sit Tornion kautta pois, olisko Uumajassa mitään leirintäaluetta missä yöpyä ja jos on tuolla välillä hyviä kohteita ja yöpymis paikkoja niin vinkkejä otetaan mielihyvin vastaan. Jos nuista kohteista sais vielä osoitteet mitä laittaa navikaattoriin niin olis täydellistä, (opastamaan ei tarvii lähtee.. vitsi vitsi )

Lähtökin tuli vähän yllärinä emännältä, eli lähtö olis jo huommenna (maanantaina 23,7 ) laivaliputkin on kuulemma varattu.

LEHTIMÄKI TAPIO 22.07.2012 21:45

Vilkaiseppa tätä, http://www.husbilhusvagn.se/stallplatser/stallplatser-for-husbilar-i-sverige-284. Olemme yöpyny Piteån likellä Jävren ställplatseniss, ja lycka till !!

HAGQVIST JOHAN 22.07.2012 22:57

Moi Pari vuotta sitten etsimme leirintää Uumajasta, mutta siellä tuntui kaikki paikat olevan suht täynnä, joten jatkoimme pohjoista kohti. Noin tunnin ajomatkan päässä, puolivälissä Skellefteåta, löysimme ihan kivan leirintä-alueen, jossa yövyimme yhden yön. Paikkakunta tunnetaan "Ostriket'inä", eli "Juustovaltakunnasta" on kyse. Tässä linkki

http://www.camping.se/templates/product____8.aspx?prodId=3131

-Juppe-

HIRVINIEMI TAPIO 23.07.2012 08:58

Kiitokset jo näistä tiedoista, apuahan noista jo löytyy... Nyt pakkaamaan ja suunta kohti vaasaa...

T: Tapsa

PALM PEKKA 23.07.2012 12:52

Aja Lycjseleen siellä on iso ja hyvä kämppis. Pyydä paikka 130 eteenpäin nin olet uuden huoltorakennuksen lähellä missä on sauna aina lämmin. Siitä ylöspäin Tarnabyssä on kohtalainen leirintäalue kosken rannalla. Rauhallinen paikka. Ennen Tarnabytä oikealla. Siitä ylöspäin Hemavanissa on hyvät kaupat ja huoltoaema. Oletko tietoinen että Sinisellä tiellä Uumajan yläpuolella on tietyö, ei hirveän montaa kilometriä mutta hiljaa sai ajaa. Mentiin juhannuksen jälkeen siitä Mo i Ranaan. ITE

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.