Tarvikeliike Hampurin lähistöllä.

RUOTSALAINEN JUKKA 17.07.2012 11:11

Hei,

Reissu lähenee loppuaan ja nenä näyttää Hampuriin. Meillä olisi tarve löytää hyvä caravan tarvikeliike. Hyvällä tarkoitan laajaa valikoimaa. Yritin netistä surffata, mutta saksankielen taito ei oikein riittänyt. Onko kenelläkään tietoa tällaisesta tarvikeliikkeestä. Olemme noin 150 km Hampurin alapuolella ja tarkoitus olisi mennä Hampurin kautta Travemundeen. Jos tälle reitille tai tästä ympäristöstä löytyisi tarvikeliike, ystävällisesti apuanne pyytelen.

Jukka

JANHONEN MATTI 17.07.2012 11:25

Katsoppa tästä. http://www.fritz-berger.de/fbonline/__shop__/page/shopfinder_page/detail.jsf

Sivuilta löytyy myös kaikkien liikeiden yhtestiedot kartan palluikkaa klikkaamalla. Hampuristakin löytyy Elbe-tunnelin pohjoispuolelta suuri liike.

SEILISTÖ RAMI 17.07.2012 11:30

Tuolla kävin viikko sitten ja oli ihan asiallinen myymälä. Campingsalon- Wunderlich GmbH Schwarzer Weg 30 22309 Hamburg

RUOTSALAINEN JUKKA 17.07.2012 18:22

Hei,kiitos tiedoista. Huomenna mennään katsomaan löytyisikö tuuletinta jääkaapin taakse. Budapestissa oli jääkaappi kovilla, kun varjossa mittari näytti 36 astetta. Ritilät otin pois ja siitä oli jonkin verran apua. Haasteena on löytää sellainen tuuletin, jossa ei ole mukana termostaattia, vaan sitä voi käynnistää itse manuaalisesti.

TOIVONEN MARTTI 17.07.2012 19:13

Halpa tietokonetuuletin tai vastaava on ihan riittävä pitämään jääkaapin tehot tallella lämpimissä oloissa. Hinnat karavaanaritarvikekaupassa voi olla aika suolaiset.

RUOTSALAINEN JUKKA 17.07.2012 19:32

Martti ja muut,

Löytyykö Suomesta perustietokoneen tuulettiia, jotka soveltuvat kuvaamani käyttöön? Tietenkin pitää olla 12 v:n tuuletin.

JANHONEN MATTI 17.07.2012 19:37

Kyllä löytyy termostaattiohjauksella tai ilman. Kahteen autoon olen asentanut manuaaliohjauksella toimivan.

Käyttäjän lisäys viestiin 17.7.2012 klo 19:50:09 Hintahaitari 6 eurosta 17-18 euroon laadusta ja tehosta riippuen. Suosittelen kuulalaakeroitua koska ne kestää pidempään. Huomio myös tuulettimen dBA taso ostettaessa. Joskus on tilanteita kun tuuletin pitää olla myös yöllä päällä ja silloin ei ylimääräistä hurritusta juuri kaipaa.

RUOTSALAINEN JUKKA 17.07.2012 20:13

Kiitos Matti vinkeistä. Jätämme homman Suomeen. Tärkeä huomio tuo desibeli-taso ja laakerointi. Ajattelin laittaa manuaaliohjauksen, sillä aikaisemmassa rakkineessani oli lämpöohjattu tuuletin ja se lähti käyntiin aivan liian "myöhään". Manuaalilla saa itse säädettyä käyttöä.

RUOTSALAINEN JUKKA 21.07.2012 20:41

Hei, lopulta kävimme Hampurin liikkeessä. Se oli varastomyymälä tyyppinen, iso tarvikekauppa. Hinnat kohtuullisia ja tavaraa melkoisesti. Hyvä tietää jatkoa varten, jos on tarvetta hankkia jotain, niin on sujuvasti matkan varrella.

Tuulettimen otimme sieltä aikaisemmin kertomastani suunniltelmastani poiketen. Syynä tähän oli kompakti paketti ja kohtuullinen hinta. Heillä oli tarjolla paketti, jossa oli integroitu kaksi tuuletinta aluminiisineen kehykseen, joka on helppo kiinnittää kahdella ruuvilla. Tuulettimiiin oli kytketty pieni ohjain paneeli, josta systeemiä ohjataan. Valittavissa on automaattinen ohjaus, joka kytkee laitteen automaattisesti päälle tietyn lämpötilan saavutettua. Lisäksi voidaan valita manuaalinen käyttö. Automaattikäytöllä taisi olla vielä niin, että Tuulettimet käyvät kaksi vaiheisesti: alemmalla lämpötilassa on pienempi teho ja jos lämpötila nousee, niin järjestelmä nostaa automaattisesti tehoa. Lisäksi tätä laukaisevaa lämpötilaa pystyy säätämään potentiometrillä. Hinta oli 36 euroa, johon sisältyi Tuulettimet alumiinisessä kehyksissä, ohjauspaneeli valmiine johdotuksineen. Tämä siis tiedoksi muille asiaa pohtiville - ei mainospuheenvuoro.

TOIVONEN MARTTI 22.07.2012 09:08

Eli kuulostaa kohtuulliselta noinkin monipuolisen vehkeen hinnaksi.

Ja tuuletin tekee kyllä ihmeitä jääkaapin toiminnalle.

IPATTI VEIKKO 29.07.2012 11:00

Kun alkupään viestissä oli sivun osoite tarvikeliikkeistä, niin aikani kuluksi paikallistin niiden koordinaatit ja ne löytyy sivulta www.koti.mbnet.fi/fredrei.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.