Norjan reissua suunnitteleville

KORSIJÄRVI SEIJA 09.07.2012 00:27

Terveiset täältä Enontekiöstä Hetan lomakylästä jossa olemme aikaa kuluttamassa ennen takaisin Kilpisjärven kautta Norjaan palaamista ja Barduun suuntaamista. Menimme Karigasniemen kautta reilu viikko sitten Norjan puolella ja muutama päivitys reissua esimerkiksi Nordkappiin suunnitteleville. Tiet ovat hyviä, näköalat mahtavia ja kaikki tie- ja tunnelimaksut poistuneet 1.7.2012. Kävimme Nordkappissa ja menomatkalla yövyimme Porsangerin vuonon rannalla olevalla Olderfjord Russenes alueella jota voin suositella muillekin matkaajille, infossa monta suomalaistyttöä töissä joten ei kielivaikeuksiakaan :). Paluumatkalla ajoimme Hammerfestiin ja yllätys, yllätys, sielläkin tällä hetkellä ainoalla aukiolevalla leirintäalueella kaupungin lähituntumassa oli alueen pitäjänä suomesta 50v. sitten Hammerfestiin muuttanut Saara-rouva jonka suomenkieli ei ollut yhtään unohtunut. Paluumatka tänne Enontekiöön Altan ja Kautokeinon kautta sujui mukavasti ja uskomatonta on suhteellisen lyhyidenkin välimatkojen alueella maiseman muuttuminen. Turvallisia kilometrejä ja mukavaa kesää kaikille muillekin toivotellen.

HAUTANIEMI ERKKI 09.07.2012 17:30

Hyvät Caravan ystävät. Tulevalla viikola on pohjoismaiset caravan päivät, lähes pohjoisessa Norjassa. Varmaan liikennettä piisaa. Hyvää lomaa kaikille.

KORSIJÄRVI SEIJA 09.07.2012 22:08

Sinne NTC2012 ollaan itsekin vielä Kilpisjärven kautta menossa :). Paikkahan on Bardu joka on täältä Suomen suunnalta katsottuna Enontekiön korkeudella joten tuskinpa kovin paljon tuonne ihan Pohjois-Norjaan vaikuttaa. Tervetuloa päiville jos matkan varrelle osuu ja ainakin tervetuloa ensi vuonna jolloin vastaavat päivät ovat Suomen Turuus :)

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.