Finnlines'in hinnat ???

MANNER TAPANI 05.07.2012 17:01

Terve kaikille,

On uskomatonta, että informaation kulta-aikana Caravan-lehdessä no 4 ollut hyvä artikkeli aikatauluineen/hintoineen, sekä kaiken kattavine vaihtoehtoineen ei kuitenkaan lehden ilmestyttyä Finnlines'in osalta pitänyt paikkaansa. € n. 700: sta yli €: 900 aan...

Nordic FC: n kommentti oli sangen vaisu. ' Juu, niin nostivat lehden mennessä painoon. TODELLAKIN' REIPASTA PUUHAA !!!

Sangen tökerö temppu laivaputiikilta. Monet matkaajat ovat lehden saatuaan tehneet päätöksiä lukemansa perusteella.

Suosittelen Finlines'in boikotointia... Mutta taas toisaalta vanhaan kiinalaiseen sanontaan viitaten, totean vain ,' jokainen tekee mitä osaa.'

No, eri reittejähän löytyy, kunhan vaan viitsii körötellä. Ja sitäpaitsi ei se lohifilee koristetilleineen niin erikoista ollut. Ja niitähän saa tuoreempina vaikkapa matkan varrella olevista IKEOISTA...

Hyvää kesää,

Tapani

KATEISTO EERO 06.07.2012 10:21

Välillä Gdynia Helsinki hinnat nousseet viime keväästä 40 %!! Ajo Baltian läpi siis kannattaa,

AROLA JOUNI 06.07.2012 22:39

Vaunuilemme. Viime kesänä metka edestakaisin Suomesta Saksaan oli neljältä hengeltä alle 1700€. Takaisin tullessa laivan henkilökunnalla oli apea fiilis... varustamo lopettaa. Tänä keväänä katselin alustavaa hintaa Hesasta Saksaan ... se oli 3300 € ilman alennuksia. Aivan syvältä ! Laitoin Finnlinesin boikottiin saman tien. Tiistaina laivalla HEL-STO, ajo Trelleborgiin, sielä lautalla Saksaan. Meren ylitysten hintana suuruusluokkaa 1400€. Matka Ruotsissa noin 1200 km edestakaisin. Jos sen ajomatkan ottaa lomana ja pysähteleekin niin ... Finnlines ei oo mun suosikki.

HARJULAMPI JUKKA 16.07.2012 23:46

Tein hintatiedustelun (koskien 8m autoa ja 2 matkustajaa) Finnlinesilta selvitelläkseni kannattaako syksyllä talvehtijan lähteä köröttelemään Ruotsin tai Baltian kautta. Sain seuraavanlaista tietoa ja taidan aloittaa köröttelyt edelleenkin Saksasta.

Hei,

Lokakuun matkojen hintoja ei valitettavasti ole vielä vahvistettu eivätkä matkat ole tulleet vielä myyntiin. Hinnat tulevat luultavasti olemaan n. 15% edullisemmat kuin syyskuussa.

Yhdessä varauksessa on mahdollista käyttää vain yhtä alennusta. Syyskuussa yhdensuuntaisen matkan hinnat ovat seuraavanlaiset:

Helsinki-Travemünde RUTU-alennuksella

640,56 eur (sisältäen auton, sisähytin ja ateriapaketit) 520,56 eur (ilman ateriapaketteja)

Naantali-Kapellskär SF-alennuksella (iltalaiva)

252,50 eur (sisältäen auton, kahden hengen sisähytin ja ateriat)

Malmö-Travemünde SF-alennuksella (iltalaiva)

209,80 eur (sisältäen auton, kahden hengen sisähytin ja ateriat) 173,80 eur (ilman aterioita)

Kotisivuillemme pitäisi tulla kesän aikana informaatiota lokakuun hinnoista.

Ystävällisin terveisin,

Finnlines Passenger Services

HAKULINEN JOUKO 17.07.2012 09:05

5.7. 2012 oli Travemünden Hafenhausessa vielä viime talviset Finnlinesin mainokset, joissa luvattiin saksalaisille lomakaudella auto ilmaiseksi laivaan, jos varaa matkan helmikuun loppuun mennessä. Suomalaisen karavaanareiden sesonkihintoja kyllä nostettiin!

HALINEN HARRI 17.07.2012 12:52

Jostainhan niitä muita matkailijoita kuin rekkamiehiä on saatava tyhjiin hytteihin kun suomalaiset äänestävät jaloillaan ja pyörillään hintatasoa. Eivät osaa sesonkihinnoittelua. Talvella puolihintaa ja kesällä tupla talveen niin eiköhän tule matkustajia talvelle. Kesä onkin sitten toinen asia.

HALINEN HARRI 17.07.2012 16:13

Tarkoitin siis kesän kokonaishintatasoa.

TOIVONEN MARTTI 17.07.2012 18:58

Tuskin finnlinesillä kyttäsivät että koska karavaanareiden lehti menee painoon vanhoilla hinnoilla ja sitten hinnat äkkiä ylös....

Todennäköisempänän vaihtoehtona on että katsottiin miltä edellinen vuosineljännes näytti ja mietittiin mistä hitosta saataisiin vähän katetta kustannusten noustessa ja rekkarahdin vähennyttyä. Jos karavaanareita ajateltiin laskettiin varmaan tarkkaan mitä ovat kustannukset Ruåtsin kautta mennessä ja yritettiin pysyä tasolla joka olisi lähellä sitä.

Minä ainakin vertailin meidän osalta hintoja ja totesin että aika pienen palkan saa Ruåtsin kautta ajamisen vaivasta. Eihän ajaminen sinänsä ole vaivaa mutta kun se on ihan siirtymään ja edessä on vielä saksat ja ranskat jne niin vähemmälläkin tulisi toimeen.

JANHONEN MATTI 17.07.2012 19:33

Tässä yksi vaihtoehto. Scanlinesin hintoihin kun lisää vaikkapa Eckerön hinnan välillä Helsinki-Tallinna ja 520 km ajosta syntyvät kulut välillä Tallinna-Ventpils tai Klaipeda -välin niin ihan kilpailukelponen hinta siitä syntyy. Ruokapuoli on sekä Eckeröllä että Scandlinesillä Finnlinesiä edullisempaa.

Scandlines myöntää Camping Key Europe kortin omistaville 7 % alennuksen. Sitä en tarkistanut koskeeko se myös tätä reittiä.

http://www.scandlines.eu/tickets-and-prices/tickets-and-prices/travemunde-ventspils

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.