Italiassa hiljaista...

NYMAN MATTI 02.07.2012 00:17

Eipä täällä leirintäalueella kuulunut oikeastaan mitän, ei surua ei juhlaa. Joskus kun Espanja voitti niin kolmesta eri pisteestä kuului juhlimisen ääniä. Nyt ei mistään. Ja alueella on yli 2000 vaunupaikkaa.

Miksei?

Aikaisempina vuosina tälle alueelle on ollut jonoa juuri tänä viikonloppuna, mutta nyt täältä puuttuvat Italialaiset perheet, erityisesti semmoiset, missä vaimot on lasten kanssa paikalla viikolla ja iskä tulee viikonlopuksi paikalle. Rantakuppilan pitäjän kanssa kun juttelin päivällä, niin hän sanoi, että on selkeästi hiljaisempa kuin viime vuonna.

Näkyyköhän vastaavaa ilmiötä muualla, toivottavasti ei.

JANHONEN MATTI 02.07.2012 09:39

Saman havainnon tein itsekin keväällä Gardan reissulla. Eikä sieltä puuttunut vain italialaisia vaan myös saksalaisia, joilla talous on kuitenkin kohtalaisessa kunnossa. Tosiasia on, että tämän harrastuksen niin kiinteät kun muuttuvatkin kustannukset on viimeaikoina nouseet nopeammin kun ihmisten tulotaso. Kun tähän lisätään Euroopan laajuinen epävarmuus tulevasta niin olisihan se ihme jos se ei näkyisi myös karavaanarimatkailussa.

AALTONEN JUKKA 03.07.2012 17:06

Saman olen itsekkin huomannut. ollaan juuri Bolzanossa Mosbauer kämppärillä. Tie-, tunneli-, lautta-, kämppäri- ja polttoainemaksut alkaa olla jo meikläisen kipurajalla.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.