Versaillesin linna

SINKKONEN JARNO-SAKARI 30.06.2012 22:15

Hei Tänä vuonna pitäisi syyskuussa taas mennä koluamaan ranskanmaata,ja nyt olisi tarkoitus päästä Pariisiin ja katsomaan kuuluisaa Versaillesin linnaa. Linnaan ja puutarhaan taitaa mennä vaikka päivä tai pari. Miten on matkaparkkien tai leirintäalueiden laita? Hauskaa kesää kaikille.

Käyttäjän lisäys viestiin 30.6.2012 klo 22:19:24 Pariisista on jo paikka löydetty Camping de paris Bois de Boulogne, onko ketään käynnyt paikassa?

PASANEN MIKKO 30.06.2012 22:53

Terve. Pariisissa Bois de Boulognen camping on hyvä valinta, kun tutustuu Pariisiin. Jos on polkupyörät mukana, ajelee puiston läpi hyviä pyöräteitä keskustaan. Toki bussiyhteyskin portilta toimii. Itse olemme käyttäneet tätä.

Versailesissa olemme olleet Huttopia campingissa, http://www.huttopia.com/ Pari kilometriä linnaan ja puistoon. Huttopian koordinaatit Google earthin mukaan: 48 47´38,77´´ 2 09´38,83´´

JANHONEN MATTI 30.06.2012 23:00

Olen siellä pari kertaa yöpynyt mainitsemallasi campingilla. Alue on aivan Seinen rannalla. Muuta luksusta ei ole kun hinta näin kesäïsin mutta sijainti on hyvä, kun ottaa huomioon, että ollaan Pariisissa. Oliskohan vain 3,5-4 km riemukaarelta. Alueelta on hyvät pyörätiet vaikkapa Eiffelille.

Alueen portilta pääsee bussilla Porte Maillotin metroasemalle ja siitä taas pääsee eteenpäin, vaikka juuri RER-junalla Versaillesiin. Takaisin pääsee bussilla samaiselta metroasemalta, joskin palatessa bussi ei tule aivan portille, vaan noin puolen kilometrin päähän alueen portista. Alueen respasta voi ostaa julkisen liikenteen lippuja ja sieltä löytyy julkisen liikenteen kartat ja linjojen numerot.

Alue sijaitsee Pariisin kehätien ulkopuolella valtavan suurella ulkoilualueella ja sinne on aika helppo mennä. Jos siltä tuntuu voi Google mapsilla "ajaa ennakkoon" pahimmat risteykset niin paikat tuntuu tutuilta kun sinne auton kanssa menee.

Paikan saanti näin kesäaikaan edellyttänee ennakkovarausta.

AROLA JOUNI 06.07.2012 23:18

Moi! Jokunen kesä sitten vietimme pari viikkoa Pariisissa. Linkissä on mielestäni todella hyvätasoinen alue; fillarimatkan päässä Versaillesin linnasta. http://www.huttopia.com/en/nature-camping-Versailles-france.html

Suosittelen. -jouni

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.